Ai comis eroarea de logica (sofismul) ca daca esti obligat sa respecti legislatia din Canada nu mai esti obligat sa respecti legislatia din Romania.
Ai server in Canada: esti obligat sa respecti legislatia canadiana.
Ai domeniu.ro: esti obligat sa respecti legislatia romaneasca.
Nu este o contradictie intre cele doua cerinte.
Nu e problema mea unde are server si unde il inregistreaza, dar este un fapt empiric real ca TPU are cel putin un server in Germania, la firma Hetzner Online GmbH.
Daca logica ta nu admite faptele reale, schimba-ti logica.
Adica respecți 2 legislații, și dacă le I calci pe amândouă ești judecat și condamnat în ambele tari? Îți dai seama cât de aberant este ceea ce susții tu?
Ia uite-te aici :
https://www.tpu.ro/......ara-carei/
Ia uite ce știe în politica de confidențialitate de la Hentzner:
"Published Content:
6.1. It is the client‘s responsibility to identify the Internet content as their own or as third-party content. "
Lol, politica de confidentialitate a unei firme private nu bate niciodata legile tarii.
In cadrul urmaririi penale internationale exista acorduri intre tari de competenta si recunoastere a verdictelor. Adesea, politiile nationale coopereaza intre tarile respective si esti condamnat intr-o singura tara.
Dar da, daca incalci atat legile tarii A cat si legile tarii B si ambele au jurisdictie asupra faptelor tale, poti fi urmarit penal fie in tara A, fie in tara B, fie prin cooperare reciproca intre tarile A si B. Si daca nu te afli in tara in care esti urmarit penal, acea tara poate emite mandat international de arestare.
Dar ca sa particularizam pe chestia cu antisemitismul in Germania, TPU ar fi condamnata ca firma la o amenda penala in cazul in care ar deveni focar de antisemitism. Adica nu pentru greseli ocazionale de moderare, ci pentru incurajarea sistematica a antisemitismului.
Urmăriri penale internaționale pentru comentarii scrise pe TPU Omule, ai probleme grave la mansarda, altfel n-ai fi asa de paranoic. Și mai mult discuția asta consuma deja prea multa energie pentru a mai fi eficient sa o continui. Am înțeles ca ești un fanatic al contrazicerilor și întotdeauna o vei tine pe a ta. Nu am nimic cu tine personal, dar am sa te ignor ca utilizator, pentru ca eu am cu totul alte motive pe acest site. În nici un caz contrazicerile la infinit nu sunt scopul meu, prefer sa îmi consum nervii altfel. Și oricât de insistent ai fi, nu voi ajunge vreodată sa cred baliverne gen: politia din Germania supraveghează activitatea de pe TPU, sau ca oamenii care nu se masturbează și nu își înșeală partenerii sunt nebuni.
Deci mult succes la contrazicerile tale, cu cine are nervii necesari sa își pună mintea cu tine!
Nu am zis ca Politia germana supravegheaza activ TPU. Am zis ca daca i s-ar duce buhul ca e focar de antisemitism, Politia germana ar confisca serverul.
Atunci cand are nevoie, Politia germana angajeaza traducatori din limba romana dintre traducatorii autorizati din Germania. Ii plateste cu ora, ca sunt liber-profesionisti.
mariobros întreabă: