anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa fac ca sa imi maresc rankul pe TPU spre exemplu eu am acum rankul de 60, 554, si vreau sa mi-l maresc, ce trebuie sa fac, rog ajutor broken heart?

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti maresti punctajul.
Cu asta te poti ridica deasupra celor care au punctaj mai mic si urci pe scara de punctaj.
Cand iti deschizi pagina de profil (in dreapta-sus dai click pe "poza" sau "numele" tau, in meniul care apare primul (sus) este "Vizualizare profil". Dai click pe el si iti apare direct pagina ta de punctaj. Acolo poti vedea ce se puncteaza si cate puncte ai obtinut pentru fiecare categorie. Impartind, poti calcula punctajul primit pentru fiecare activitate.

| Mosotti a răspuns:

Pai tu raspunde asa in mod natural, deschide intrebari cand ai si aia e, vezi cum e cu rangul, nu poti sa il urci asa aiurea.
Eu stau de 2 ani si 8 luni aici si nici nu mi-am pus problema de rang, la mine scrie asa:

Rank 46 din 1.470.852

Dar nici nu ma intereseaza ala, nici nu prea stiu ce e. Stau aici de placerea socializarii, nu de alta.
Dar iti respect dorinta ca vrei sa-l urci, sincer nu stiu ce face sa urce. Ca eu raspund f des dar deschid intrebari mai rar dar 46 e.
Daca stie vreun coleg de forum bine, daca nu, da mail la contact@tpu.ro si intreaba, ca ti se va raspunde cu precizie ce si cum, sa nu-ti fie rusine sa intrebi.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Noi n-avem cum sa te ajutam, tu singur te poti ajuta dand multe raspunsuri foarte bune si folositoare, astfel vei obtine mai multe puncte si vei urca in clasament.

| Frank51 a răspuns:

Conform algoritmului de punctaj, se pare că răspunsurile contează în proporție de 75%. Deci punctajul va crește mult mai repede dacă te axezi pe răspunsuri.

Răspuns utilizator avertizat
| daculliber a răspuns (pentru Mosotti):

Corect, nu te ajută la nimic. Scopul TPU este să ajuți pe alții și să fii ajutat, să îți faci prieteni (sau să fi f***t in gură) și să socializezi, nu sa faci puncte.

| Mosotti a răspuns (pentru daculliber):

Bine, eu am zis doar ce fac eu, e corect sa nu ii contestam dorinta doar ca noi nu ne dorim asta.
Daca vrea rank, probabil ca trebuie sa posteze mai des mai ales raspunsuri, dar sa posteze cu cap si nu aiurea ca sa i se stearga postarile sau sa ia postari, uneori la suspend era motivul asta.

Nici nu stiu daca rankul are legatura cu nr de raspunsuri castigatoare sau calificative gen folositor, inteligent.

| Steaua19861 a răspuns:

In momentul in care dai raspunsuri constructive la intrebarile celorlalti membrii ai comunitatiI tpu.ro sansele de a avansa cresc considerabil!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să dai cât mai multe răspunsuri.

Întrebări similare