Bună seara, Domnule Ponei.
Simțeam nevoia să vă aduc la cunoștință art.196 din Codul Penal, capitolul II - Infracțiuni contra libertății persoanei (Divulgarea secretului profesional):
„Divulgarea, fără drept, a unor date, de către acela căruia i-au fost încredinţate, sau de care a luat cunoştinţă în virtutea profesiei ori funcţiei, dacă fapta este de natură a aduce prejudicii unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală."
Să știi că nu ne împăcăm!
Pe tine! Sa vad care nickname ti se potriveste mai bine:"MyImmortal" sau "Marioara"1, 2,3, n
Pe cei ce-am dorit sa-i cunosc, i-am cunoscut si am fost multumit ca simturile nu m-au inselat. Ar mai fi cativa, pe care ii apreciez de la distanta, la care as dori sa-i vad si sa schimb o vorba si fara acest scut virtual, dar nu este capat de tara daca nu se va intampla. Ar mai fi cativa care-mi sunt amuzanti de patetici, pe care as vrea sa-i am in fata si sa le zic: ''Ba! Tu cat de penibil poti fi?'' Dar, stau asa si ma gandesc, la ce rost sa incerci sa le pui oglinda-n fata unora? Pentru ce? Si-mi aduc aminte de vorba: ''niciun destept nu este atat de destept astfel incat sa-i demonstreze unui prost ca este prost.'' Eu nu stiu in ce emisfera ma aflu.
Gata, ma culc cu gandul la un utilizator TPU, papapapapa.
Bunabuna.
Stiu eu ca ai adormit cu gandul la mine.
Iubirea mea scumpa, te ador!
Papapa.
E Kulturhaus, clubul, si e mai mereu plin de hipsteri.Se scrie asa ca ei este oameni culti dom'le, si nu rade la glume de santieristi de-ale noastre.Noi nu citim,ca noi este inculti,si ei umbla cu tutu roz si Cioran & Noica la subrat.
P.S:Apropo,esti reincarnarea Halbelor de lemn?
P.P.S: Daca esti Halbe de lemn(vorbim codat ca sa nu priceapa Cristinuta si Alexandra limbajul nostru gen Johnny English combinat cu Bond,si sa-ti faca din nou figura), nu-mi zi ca, concertul alora de la Amon a fost in Kulturhaus? x_X
Trebuia sa tundeti un hipster care avea o freza infecta, gen:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
si sa-mi oferiti clica ce-o avea pe cap, cadou de Craciun.As fi platit suficient de bine.Bine ca n-ati nimerit in The Web ca acolo e HQ-ul oamenilor culti,ingrijitori de mediu,si total nealiniati unui cult.Ei e rebeli,dom'le.Ei danseaza ca in YMCA ca deh, e penibil, si ei stiu ce e penibil si ce duhneste a cultura si bun-simt. Welcome back.Amu treci si adu-mi berea. :))
Pe toți, sunt curioasă dacă în viața reală sunt tot la fel de bo$$i ca în spatele unui avatar care le ascunde identitatea.
Da, la fel de bo$$ și la fel de modest.
Ce să zic, nu m-ai surprins deloc
Da, sau hipster cu ochelari de hipster și care trăiește pe ednobotanice.
Ceva de genul : http://2.bp.blogspot.com/......pster.jpeg
Că așa puteam să cred că ochelarii sunt la mișto, că macbook-ul l-ai auds să postăm live pe TPU să ne lăudăm ce bo$$i suntem și aș crede că te prefaci la faza cu berea.
Dar dacă ai arăta ca cel prezentat mai sus, n-aș avea dubii că nu te prefaci :))
Bine că n-am rămas că aș fi avut coșmaruri să stau într-o cameră cu tipi ca ăla :-s
Îmi clăteam ochii dacă o făceai pe un hipster nu pe clubul de hipsteri. Mai bine mergeați dracului în cârciuma aia unde am fost înainte de concert, de fapt cred că n-o mai găseați, dar asta e altă problemă
Nu e cazul sa fii modest! Tu ai vrea, dar cine te-ar lasa?
Ai mare respect pentru ea flirtand cu copilele pe TPU.Cand ti-a spus ultima data ca e mandra de tine? Cand i-ai dat ultimul card probabil!
Sansa asta ti-o las tie! Cu apa de mare sau cu un produs marinaresc de la vreun coleg. Enjoy
Xoxo eu cunosc doi in realitate pe @JesSyKa si @jony.De ei doi am numai laude: sunt descurcareti,sarmanti,educati si marinimosi.@JeSsy cand vorbeste)da impresia de femeie matura(e sa stii foarte inteligenta), dar cand ii privesti constructia corpului si fata angelica, spui ca are 18ani.Iar @jony,e talentat,canta muzica hip`hop si le are(e istet,le improvizeaza bine)).)vrea sa devina cantaret de hip`hop,dar sa vezi ce inalt e)). Gata,sa zic pe cine as dori sa cunosc dintre ceilalti utilizatori; deci pe @Arthur si @NOname, care par doua persoane minunate, istete.Mai e @ÉrotiqueConseils care o vad ca e foarte ajutatoare, isteata.Ei doi imi da impresia ca si in realitate pot fi la fel.Si @ÉrotiqueConseils la fel: are partea ei buna.
Eu vreau sa il cunosc pe BenBurnleyTheo. E un tip minunat, maturitatea lui raportat cu varsta ma uimeste. Vreau sa servesc un coniac de vanilie alaturi, sa dau mana cu acesta si apoi sa-l vi... vizitez acasa.
O alta persoana ar fi Dumnezău, ar face praf cultura generala a unei persoane de 30 ani la cat de destept e. Fratelui meu regasit si divin ii jur credinta, supunere, ii spal, ii fac de mancare, ii rezolv temele... doar sa-l intalnesc.
Pe Paulla, alta utilizatoare ce-o simpatizez. Semanam mult, as merge la un concert rock cu ea.
Apache întreabă: