anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce utilizatori de pe TPU ai vrea să-i cunoşti în realitate şi de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!

Pe Annet și pe Erotique Conseils,deoarece am niște probleme,care pe TPU este greu să le spun,îmi pot fi cele mai bune prietene indiferent de vârsta pe care o au,m-au ajutat foarte mult și încă mă ajută,chiar aș vrea să le întâlnesc, dar nu am nici o posibilitate, tu?

23 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună seara, Domnule Ponei.
Simțeam nevoia să vă aduc la cunoștință art.196 din Codul Penal, capitolul II - Infracțiuni contra libertății persoanei (Divulgarea secretului profesional):
„Divulgarea, fără drept, a unor date, de către acela căruia i-au fost încredinţate, sau de care a luat cunoştinţă în virtutea profesiei ori funcţiei, dacă fapta este de natură a aduce prejudicii unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală."
Să știi că nu ne împăcăm!

| justitiarul a răspuns:

Pe tine! Sa vad care nickname ti se potriveste mai bine:"MyImmortal" sau "Marioara"1, 2,3, n happy

| Flav a răspuns:

Pe cei ce-am dorit sa-i cunosc, i-am cunoscut si am fost multumit ca simturile nu m-au inselat. Ar mai fi cativa, pe care ii apreciez de la distanta, la care as dori sa-i vad si sa schimb o vorba si fara acest scut virtual, dar nu este capat de tara daca nu se va intampla. Ar mai fi cativa care-mi sunt amuzanti de patetici, pe care as vrea sa-i am in fata si sa le zic: ''Ba! Tu cat de penibil poti fi?'' Dar, stau asa si ma gandesc, la ce rost sa incerci sa le pui oglinda-n fata unora? Pentru ce? Si-mi aduc aminte de vorba: ''niciun destept nu este atat de destept astfel incat sa-i demonstreze unui prost ca este prost.'' Eu nu stiu in ce emisfera ma aflu.
Gata, ma culc cu gandul la un utilizator TPU, papapapapa.

| anonim_4396 explică (pentru Flav):

Bunabuna.
Stiu eu ca ai adormit cu gandul la mine.
Iubirea mea scumpa, te ador!
Papapa.

| Dumnezău a răspuns:

E Kulturhaus, clubul, si e mai mereu plin de hipsteri.Se scrie asa ca ei este oameni culti dom'le, si nu rade la glume de santieristi de-ale noastre.Noi nu citim,ca noi este inculti,si ei umbla cu tutu roz si Cioran & Noica la subrat. big grin

P.S:Apropo,esti reincarnarea Halbelor de lemn?
P.P.S: Daca esti Halbe de lemn(vorbim codat ca sa nu priceapa Cristinuta si Alexandra limbajul nostru gen Johnny English combinat cu Bond,si sa-ti faca din nou figura), nu-mi zi ca, concertul alora de la Amon a fost in Kulturhaus? x_X

| Dumnezău a răspuns:

Trebuia sa tundeti un hipster care avea o freza infecta, gen:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

si sa-mi oferiti clica ce-o avea pe cap, cadou de Craciun.As fi platit suficient de bine.Bine ca n-ati nimerit in The Web ca acolo e HQ-ul oamenilor culti,ingrijitori de mediu,si total nealiniati unui cult.Ei e rebeli,dom'le.Ei danseaza ca in YMCA ca deh, e penibil, si ei stiu ce e penibil si ce duhneste a cultura si bun-simt. Welcome back.Amu treci si adu-mi berea. :))

| FucktheSystem a răspuns:

Pe toți, sunt curioasă dacă în viața reală sunt tot la fel de bo$$i ca în spatele unui avatar care le ascunde identitatea.

Da, la fel de bo$$ și la fel de modest.
Ce să zic, nu m-ai surprins delochee hee

Da, sau hipster cu ochelari de hipster și care trăiește pe ednobotanice.
Ceva de genul : http://2.bp.blogspot.com/......pster.jpeg
Că așa puteam să cred că ochelarii sunt la mișto, că macbook-ul l-ai auds să postăm live pe TPU să ne lăudăm ce bo$$i suntem și aș crede că te prefaci la faza cu berea.
Dar dacă ai arăta ca cel prezentat mai sus, n-aș avea dubii că nu te prefaci :))

Bine că n-am rămas că aș fi avut coșmaruri să stau într-o cameră cu tipi ca ăla :-s

Îmi clăteam ochii dacă o făceai pe un hipster nu pe clubul de hipsteri. Mai bine mergeați dracului în cârciuma aia unde am fost înainte de concert, de fapt cred că n-o mai găseați, dar asta e altă problemă laughing

| alexeanca a răspuns:

Pe Noname! De curiozitate!

| alexeanca a răspuns:

Asa usor esti tu de multumit? Doar cu poze? Slab rau, sincer!

| alexeanca a răspuns:

Nu e cazul sa fii modest! Tu ai vrea, dar cine te-ar lasa?
Ai mare respect pentru ea flirtand cu copilele pe TPU.Cand ti-a spus ultima data ca e mandra de tine? Cand i-ai dat ultimul card probabil!

| alexeanca a răspuns:

Sansa asta ti-o las tie! Cu apa de mare sau cu un produs marinaresc de la vreun coleg. Enjoy big grin

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo eu cunosc doi in realitate pe @JesSyKa si @jony.De ei doi am numai laude: sunt descurcareti,sarmanti,educati si marinimosi.@JeSsy cand vorbestelaughing)da impresia de femeie matura(e sa stii foarte inteligenta), dar cand ii privesti constructia corpului si fata angelica, spui ca are 18ani.Iar @jony,e talentat,canta muzica hip`hop si le are(e istet,le improvizeaza binelaughing)).)vrea sa devina cantaret de hip`hophappy,dar sa vezi ce inalt elaughing)). Gata,sa zic pe cine as dori sa cunosc dintre ceilalti utilizatori; deci pe @Arthur si @NOname, care par doua persoane minunate, istete.Mai e @ÉrotiqueConseils care o vad ca e foarte ajutatoare, isteata.Ei doi imi da impresia ca si in realitate pot fi la fel.Si @ÉrotiqueConseils la fel: are partea ei buna.

| Addina a răspuns:

Sturmir si Oz. Deosebiti. O sa-i si cunosc, cu siguranta, in aprilie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar pe elasexygagica, ca sa ma conving si eu ca nu exista, nu ca doar presupun ca e un troll obosit in spatele acelui cont.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau sa il cunosc pe BenBurnleyTheo. E un tip minunat, maturitatea lui raportat cu varsta ma uimeste. Vreau sa servesc un coniac de vanilie alaturi, sa dau mana cu acesta si apoi sa-l vi... vizitez acasa.
O alta persoana ar fi Dumnezău, ar face praf cultura generala a unei persoane de 30 ani la cat de destept e. Fratelui meu regasit si divin ii jur credinta, supunere, ii spal, ii fac de mancare, ii rezolv temele... doar sa-l intalnesc.
Pe Paulla, alta utilizatoare ce-o simpatizez. Semanam mult, as merge la un concert rock cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In special pe Elasexygagica pentru ca e simpaticahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

*reply sters din lipsa de materie cenusie si imaginatie a autoarei*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar comentezi nașpa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă îl știi dă-mi facebook-ul lui Erotique, dacă îl știii...

Întrebări similare