Ba sint foarte in masura, nu-i nevoie sa spun mai mult.
Cit priveste ce ii inveti tu pe astia mici, sa fim seriosi. Ca sa ii inveti ceva bun, trebuie sa fii un exemplu bun. Ori tu esti un exemplu negativ. Esti exact acel "asa nu faceti". Adica pozezi intr-o sfinta imaculata, dar nu ai taria de caracter si coloana vertebrala de a duce o disputa verbala, vrei sa vorbesti doar tu si bagi la ignor pe cine nu te aproba.
Cit de negativ poate fi exemplul cuiva care face ca tine? Spui ceva, bagi la ignor sa nu auzi replica. Scoti de la ignor si spui ceva, iar bagi la ignor sa nu ti se raspunda. Iar scoti de la ignor si spui ceva, iar bagi la ignor. Parca ai fi la gradinita.
Cit de negativ poate fi exemplul cuiva care asmute pe toti cei care ii dau atentie, impotriva celor care ii spun unde greseste, doar pentru ca nu vrea sa recunoasca ca greseste?
Cit de negativ poate fi exemplul cuiva care incurajeaza comportamentul deplasat si limbajul execrabil, cind i se ia apararea si ii arata cu degetul pe cei care o contrazic, desi aia nu vorbesc de putin la fel ca cei din tabara ei?
Esti cel mai negativ exemplu pentru pustimea de aici, ca sa nu spun ca si secta ta te-ar blama daca ar sti cit esti de fatarnica.
Cit de negativ poate fi exemplul tau, cind te lauzi ca nu vrei raul nimanui, dar daca o profesoara nu ti-a impartasit parerile eronate, ai amenintat-o ca iei legatura cu cine stie ce prietene din ministerul lui Funebriu "sa vezi ele ce parerea au". Ba mai esti si vicleana, ii intinzi o cursa "hai sa ne vedem sa ne cunoastem mai bine", dupa care te dai de gol ca voiai sa afli de fapt adresa ei
Ma lasi? Prefacuto
Vorbeai cu oglinda? Cu toate celelalte personalități?
Ai uitat să adaugi: ce vă mai place să vă aflați în centrul atenției și să vă dați în spectacol!
Vezi ca in mediul privat m-ai confundat cu un user care iti confera mult amuzament prin faptul ca are multe conturi pe TPU! Ciudat, chiar admirai user-ul respectiv, si ii laudai atitudinea (o sa-i dau numele, cand va fi cazul). Ar fi timpul sa taci, daca nu vrei sa te fac iar de ras fata de user-ii seriosi de pe site!
P.P. Te mai intreb si acum: ai alta treaba pe site, decat sa indrumi pustimea spre citirea regulamentului TPU? Chiar atat de prosti ii crezi pe pustani? Nu vezi ca astia isi bat joc de tine in mod deliberat? Ce contributie ai si tu... You are just useless on this site!
P.P. Ti-am promis ca te ard in timp, asa ca... gura mica, daca nu vrei sa te faci de rasul gainilor!
Așa, închide gura tuturor celor care îți spun adevărul! Alungă-i de la întrebările tale, cum faci de obicei, ca să pară că deții adevărul suprem!
Un dialog civilizat tot n-ai învățat să porți?
Confundasem una dintre personalitățile tale multiple cu o cunoștință mai veche (în nici un caz Ponei. nu te flata!), nu văd care ar fi problema.
Chiar trebuie mereu să te îndepărtezi de la subiect?
Eu ți-am spus că te-ai descris perfect în întrebare. Poți să mă contrazici?
Mincinoaso Ai confundat o lae.
Ce treaba ai tu, cu felul in care dirijez eu caruta? Daca nu te pricepi sa citesti printre randuri, de ce te dai interesanta? Ce-ti mai place cand iti dau atentie Te mai baga si pe tine raul de Kronstadt in seama, nu doar aia care te lauda pe mess, incercand sa ajunga sub coada ta. Cand o sa renunti la postari gen "GPS-Regulament TPU"?
Http://www.diigo.com/item/image/24l85/09x8
http://www.diigo.com/item/image/24l85/4udm
http://www.diigo.com/item/image/24l85/48i2
NOname ma iubeste cu toata fiinta ei :))
Cine o fi Adi? :D
Nu te mai tot descrie singur! Zău că devii tot mai penibil.
Iar cu acele print screen-uri (speram să le postezi) doar ai demonstrat că habar n-ai despre ce vorbești (prietenii știu de ce).
Ești un tip isteț, dar nu pe atât de isteț, pe cât îți place să crezi.
Șterge-ți oglinda, cred că s-a aburit.
Macar el mai are oglinda, a ta s-a spart cind te-ai uitat in ea
Eu te iubesc sincer, iar tu... Hai, serios, de ce faci pe GPS-ul? Te-ai intrebat vreodata ce rost are sa faci pe "Indicatorul spre Regulament"? Pustimea isi bate joc de tine in mod deliberat, iar tu te prinzi in jocul lor, cu maturitatea ta sublima, dar aproape inexistenta. In aburul oglinzii mele apare mereu o intrebare: "de ce dracu' posteaza NOname ca un robotel aceleasi chestii, over and over, si in acelasi timp sare pe mine cu cereri de prietenie pe TPU ori de cate ori fac cate un cont nou pe TPU?".
Chiar asa, de ce? Care este motivul pentru care tot sari pe noii useri? Bietii de ei, iti accepta prietenia fara sa stie macar ce-i loveste Faci colectie de avataruri, ca nu inteleg?
P.P. Cate tastaturi ai tocit pana acum? Cred ca esti bucuria dealer-ilor PC
P.P.P. Apropos, nici nu am facut bine contul, si mi-ai cerut prietenia. De ce? Nu minti, ca am un print screen
Sigur ca nu poti sa-l injuri, ca doar o fac trepadusii tai in numele tau. Dar nici nu-i vrei binecuviubtarea Domnului, o spui doar ca-ti place cum suna. Dankeshoshon pentru stupid, prefacuta satului.
Eu nu instig la violenta si nici la cuvinte neortodoxe.Prefacut esti tu.
Ba instigi si insulti cit cuprinde, mascariciule.
P.E. N-o sa stau sa-ti enumar tot, de cind te-ai inscris pe site. Cine vrea, poate sa-ti citeasca postarile fara probleme, n-ai cum sa te ascunzi si nu conteaza ca minti, ca nu vrei sa recunosti. Uite doar un exemplu.
Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):
Nu continui decat sa dai apa la moara, cel mai bine ar fi sa te opresti. De asta majoritatea celor necredinciosi profita si isi bat joc de cei care cred, datorita acestor intrebari. (care sunt cam penibile scuze ca-ti zic)
Penibile pentru unul ca tine care, daca nu esti interesat ar trebui sa ocolesti aceasta sectiune.
Eu nu te-am insultat.
EmaS explică (pentru Vladuthz):
Nici eu nu te-am insultat.A fost doar un sfat.
Penibile pentru unu ca tine? Unu ca mine? Ce ar insemna asta?
Si raspunsul la intrebarea lui "Ce ar insemna asta?" este asta: ii dispretuiesti pe cei care nu-ti cinta in struna, dar iti spun verde-n fata adevarul. Asta vrea sa insemne. Tu nu suporti adevarul. Cind o sa te duci la Dumnezeul sectei tale, o sa te bata la fund ca esti o prefacuta. Nu tine aia cu "sint om si gresesc, dar ma rog si sint iertata ca sa pot gresi iar"
You are.
Si cu ce am gresit daca l-am sfatuit sa nu mai intre la aceasta categorie daca nu este interesat de acest subiect? Sau, face exact ca si tine intra cu scopul de a provoca scandaluri, si de a jigni?
Cum plec un pic de pe site cum intri la zdup! Pe cine ai mai nedreptatit cu "atitudinea ta nepotrivita"?
Nu stiu cum a fost site-ul la inceputuri, eu inca sunt nou in comparatie cu voi cei vechi, dar ma deranjeaza ca ajutorul aici se limiteaza doar la vorbe! Vorbe ce le putem culege simplu de pe google.Nu se mai intoarce site-ul asta la ce a fost, Kron.
Ati apreciat probabil noul, la inceput,faptul ca erau multi useri de valoare, ca va duelati in vorbe inteligent! Erati mai putini iar mediocritatea nu era ridicata in slavi de admini ca acum.
In momentul de fata pana si adminii sunt depasiti de situatie, pun pariu ca in proportie de 80%habar nu au de ce se intampla pe aici.
Sterg intrebarile si raspunsurile unor useri doar daca sunt raportate de altii, in timp ce la trivia amuzante limbajul e extrem de vulgar si nimeni nu intervine.
Poate ar reveni acest site la ce a fost daca s-ar face o curatenie majora printre useri! Dar asta n-o sa se faca niciodata, stii bine!
Eteee, nu stiu adminii nimic si sint depasiti. Ba stiu ei foarte bine ce se petrece. Da' sint complici, sint complici, iti spun eu. Complici
Pai d-aicistesilea iese banu', ce credeai, ca iese din discutii docte? Alea depopulau site-ul si n-aveai decit citiva doctori docenti. Mureau adminii de foame, nici banu' de salariu nu-l scoteau. In schimb... din balacareli si trolling, eheeeee
Dar ce-a fost TPU asta inainte, raiul pe pamant? am auzit de 100 de ori asta, nu mai e cum era :)) lasa ca chioru e aiceeaaa si revolutioneaza TPU, nu va fie frica, mergeti pe mana mea ca ajungeti departe!
exemplu
http://www.landofchoice.ro/......jer_21.jpg
Legenda spune că, în acele timpuri străvechi, ți se oferea o virgină bonus la înregistrare.
Ema...ema ma indreamna ca am o discutie cu mine insumi, sa ma compar apoi cu ea si sa imi dau seama care din noi doi este nebun. nici nu stiu daca mai e nevoie sa port acea discutie cu mine ca sa-mi dau seama ) pe langa ignore-uri, imparte stupide in stanga si-n dreapta, credincioasa p.i. zdii.
TotLoricica, vezi ca nu-i frumos sa marginalizezi. cand te intalnesti cu fetele, pupi doar doua din 3?
Kroane, n-ai facut decat sa agiti rahatul, si automat duhneste. Chiar iti place sa inspiri aer alterat? Lasa rahatul potolit! TPU-ul ce-a fost, a fost. TPU-ul ce este, este! TPU-ul ce va fi, va fi. Atat! Da, stiu, deplorabil prezentul, iti provoaca repugna, greata, este execrabil etc., dar inca esti aici (si asta spune totul). Hai sa nu ne mai legam de rahaturi pentru a ne face simtita prezenta. Ceea ce ai facut acum aduce un minus prezentului, nu un plus (precum ai vrut tu sa para-dupa postare. Hai sa fim sanatosi, in toate privintele!
Lasa-l asa agitat! Cui nu-i place, sa nu manance.
Frigul din Codlea te-a impins la o postare ca asta. Imi pare rau, dar n-am cu ce te incalzi! Raspunsul este un NU, absolut un neechivoc NU!
Hei, iar te-au bagat astia la beci? Nu se mai intoare nicioadata. Nu te injur doar am treut sa te salut si pe langa tine ii salut si pe Ponei si Justitiarul.
Hopa, admiratoarea mea mi-a simtit lipsa se pare si cum am aparut a tinut sa-mi arate ca i-am lipsit.
Am încercat acum 2 ani să-i dau de mâncare unei veveriţe. M-a refuzat. Apoi am venit pe TPU să fac pe durul.
Da-o dracului de veverita, ca n-aveai nevoie de ea
Iubitel fii atent ce am primit de la Mos Craciun... stiu cam tarziu dar acum s-a trezit din betie.
http://www.youtube.com/watch?v=VRxrRHroTu4
Ah! sa topaim in pat pe asta cand sunt cu scrotu in tine.
Dragi castrati! Nu imi mai raportati declaratiile de dragoste! Gelosilor! Mergeti si voi in jungla si gasiti-va singuri perechea asa cum am facut-o eu.
Eu chiar am incercat sa dau de mancare unui arici. A murit. De atunci fac pe sensibilul. Bine, l-am aruncat in rau pana la urma. Apoi am calcat in picioare un porcusor de Guineea vreo 5 ani mai tarziu. Cata grija avusesem de el incat tot eu l-am omorat. Cred ca ar fi bine sa n-am copii.
Cica: citeste intrebarea si apoi parcurge si raspunsurile macar pe diagonala, ca sa nu te repeti! asta era un gand al meu inainte sa postez ceva.
Ok, despre ce era vorba? observ ca m-am pierdut in discutii, nu cred ca mai e nevoie de injuraturi.Te injur acolo unde e cazul, acum nu-mi dai motive, mai ales ca cele spuse de tine mai sus nu ma reprezinta.Cu veverita nu stiu cat de metaforic ai fost! eu le hranesc doar pana la nuci, mai incolo nu ma duc.
Iubitel fii atent ce am primit de la Mos Craciun... stiu cam tarziu dar acum s-a trezit din betie.
Ah sa topaim in pat pe asta cand sunt cu scrotu in tine.
Lasa ba alunele! Vezi ca mandra ta virtuala ne cam confunda
Ce ti-e cu rontaitul asta...
Ah! sa topaim in pat pe asta cand sunt cu scrotu in tine.
Dragi castrati! Nu imi mai raportati declaratiile de dragoste! Gelosilor! Mergeti si voi in jungla si gasiti-va singuri perechea asa cum am facut-o eu.
To Ema care dupa ce te provoaca, iti da repede ignor sa nu-i poti raspunde:
Ha ha ha, copil de gradinita
Tu esti in stare sa porti o discutie in mod civilizat fara atacuri la persoana. Este important ca atunci cand ne chestionam unii pe altii sa o facem in mod rational, decent cu respect reciproc. Dar ia de unde nu-i! Si pentru ca intotdeauna nu faci altceva decat sa ma jignesti, mai bine stai la persoane ignorate. Las' ca iti trece.
Sigur ca da, dar trebuie sa meriti respect, nu sa traiesti cu impresia ca ti se cuvine.
Dar cit de lasa si prefacuta poate fi o creatura, care arunca o timpenie si pe urma te baga la ignor sa nu poti raspunde. Apoi HOPA, te scoate de la ignor sa-ti mai arunce o aiureala si iar te baga la ignor sa nu poti raspunde? Cu alte cuvinte, un lucru tipic "credinciosului", vrea sa vorbeasca doar el, sa auda toti ce biiguie el, iar ceilalti ori tac si asculta, ori ii dau dreptate, ori (daca nu ii impartasesc parerea), nu au voie sa vorbeasca
In orice caz, nu sunt obisnuita si nu merit sa mi se vorbeasca asa cum o faci tu.Si nu sunt obligata sa ascult mizeriile tale.
Mizerabil e comportamentul tau fetito. De cind esti pe site-ul asta, nu faci decit prozelitism si cind ti se spune sa te potolesti, asmuti puzderia de copii care te-au luat in serios si au trecut in tabara ta. Ii pui sa injure in locul tau, ii incurajezi prin urmatoarele postari si prin voturi, dupa care spui senina si cu dezinvoltura ca tu nu injuri si (culmea rautatii si fatarniciei), ca ceilalti sint mizerabili.
N-o sa ajungi la niciun consens cu Ema.Eu stiu!
Nu esti tu in masura sa imi spui ce sa fac si ce nu.Atat timp cand invat pe tineri sa aiba un comportament moral si sa fie corecti si cinstiti, nu vad de ce ar trebui sa ma opresc.
Stiu, dar... speranta moare ultima
De unde stii?
Pai cum de unde? Am ajuns noi doi la un consens?
In afara de perioada cu Cristi cand toti,in afara de cateva persoane, am facut echipa, la ce consens am ajuns noi doi?
Ba sint foarte in masura, nu-i nevoie sa spun mai mult.
Cit priveste ce ii inveti tu pe astia mici, sa fim seriosi. Ca sa ii inveti ceva bun, trebuie sa fii un exemplu bun. Ori tu esti un exemplu negativ. Esti exact acel "asa nu faceti". Adica pozezi intr-o sfinta imaculata, dar nu ai taria de caracter si coloana vertebrala de a duce o disputa verbala, vrei sa vorbesti doar tu si bagi la ignor pe cine nu te aproba.
Cit de negativ poate fi exemplul cuiva care face ca tine? Spui ceva, bagi la ignor sa nu auzi replica. Scoti de la ignor si spui ceva, iar bagi la ignor sa nu ti se raspunda. Iar scoti de la ignor si spui ceva, iar bagi la ignor. Parca ai fi la gradinita.
Cit de negativ poate fi exemplul cuiva care asmute pe toti cei care ii dau atentie, impotriva celor care ii spun unde greseste, doar pentru ca nu vrea sa recunoasca ca greseste?
Cit de negativ poate fi exemplul cuiva care incurajeaza comportamentul deplasat si limbajul execrabil, cind i se ia apararea si ii arata cu degetul pe cei care o contrazic, desi aia nu vorbesc de putin la fel ca cei din tabara ei?
Esti cel mai negativ exemplu pentru pustimea de aici, ca sa nu spun ca si secta ta te-ar blama daca ar sti cit esti de fatarnica.
Cit de negativ poate fi exemplul tau, cind te lauzi ca nu vrei raul nimanui, dar daca o profesoara nu ti-a impartasit parerile eronate, ai amenintat-o ca iei legatura cu cine stie ce prietene din ministerul lui Funebriu "sa vezi ele ce parerea au". Ba mai esti si vicleana, ii intinzi o cursa "hai sa ne vedem sa ne cunoastem mai bine", dupa care te dai de gol ca voiai sa afli de fapt adresa ei
Ma lasi? Prefacuto
Ba esti foarte obisnuita, tot site-ul isi bate joc de tine. Spre deosebire de ceilalti care te calca in picioare, eu iti vorbesc frumos, nicidecum mizerabil. Mizerabil te comporti tu, mai ales prin atitudinea asta de copil de gradinita care te baga la ignor sa nu poti raspunde, te scoate de la ignor sa-ti spuna ceva, iar te baga la ignor sa nu poti raspunde, iar te scoate de la ignor sa-ti mai arunce ceva, iar te baga la ignor sa nu-i raspunzi si tot asa. Atitudinea asta e chiar penibila, trebuie sa te hotarasti daca ignori pe cineva sau nu. In nici un caz sa ii perorezi prostii la infinit si lui sa nu-i dai drept de replica. Esti lipsita de moralitate Nu traiesti intr-o lume in care doar tu ai dreptul sa vorbeasca si ceilalti ori te aproba, ori trebuie sa taca
Si apropo, atitudinea asta cu scos de la ignor sa vorbesti tu si bagat iar la ignor sa nu ti se raspunda, este tot un abuz de functia care-ti sta la dispozitie. La fel cum este si abuzul de stupide (de care va plingeti toti), stupide pe care le imparti cu generozitate acolo unde nu ti se da dreptate si-ti mai pui si gasca sa faca la fel.
Sunt care nu imi impartasesc opiniile, dar ataca punctul de vedere, dar nu persoana, spre deosebire de tine.Cat despre stupid, eu numa plang niciodata.Fiecare este liber sa voteze.De exemplu, vad ca tu si gasca ta ati profitat din plin de dreptul acesta.M-ati prins la colt.Eu nu o sa ma cobor la nivelul tau sa imi chem ajutoare sa va voteze.Fii linistit.
Ema trebuie sa fi constienta ca esti intr-un razboi spiritual. Dumnezeu sa-ti dea lumina sa intelegi ceea ce vine de la El in viata ta si sa accepti aceasta cu bucurie,dar sa te impotrivesti prin credinta,in Numele lui Isus, care este mai presus de orice alt nume sau orice alta putere, oricarei influente a celui rau.
Puisor, ia un servetel, vezi ca-ti curge nasucu.
Ai banuit? din cauza ta am rinita alergica. Fugutaaa dupa rinoalersin FORTE!
Nu de la rinita iti curge nasucu, asa iti curge tie de fel
Tu nu ai inteles raspunsul meu, f.greu sa intelegi? Tu mi-ai provocat rinita alergica si cred ca am sa aplic cel mai bun medicament:INDIFERENTA
Asa e. Greu e de inteles cum de umbli cu muci la nas la virsta ta.
P.E. Si apropo, nu de indiferenta e vorba, ci de faptul ca nu trebuie sa-ti bagi nasu cind discuta cei mari. Ramii la desenele animate de pe Ducky.
Cand discuta cei mari////?,, adultii spun lucruri traznite''.
Sigur mai nasuc, pentru asta o avem pe Ema.
Aha! tu esti Pinochiooooo!
Ha ha ha, Pinochio e Base mai nasuc
Ma faci sa rid fetito. Ce nu mai stiai ce sa spui si ai inceput sa te victimizezi? Care gasca? Uita-te bine ca ti-am mai raspuns acum citeva secunde undeva unde iar te certi cu tot site-ul. Acolo ce-o sa zici, ca gasca nu stiu cui m-a chemat pe mine in ajutor? Nu observi ca toti cei care si-au luat majoratul gindesc suficient de matur incit sa nu fie de acord cu tine si se impart in doua tabere care gindesc la fel?
Sint pe de o parte credniciosi, care nu te iau in seama si nu apar la postarile tale decit sa-ti ceara sa te potolesti, ca te faci de ris si faci de ris si crestinismul.
Si pe de cealalata parte agnostici, necredinciosi, sau de alte religii, care te contrazic mereu si pe care tu ii consideri dusmani (si interesant este ca numai tu ii consideri dusmani, nu si ei).
In rest, sint copii sub 18 ani, care fac misto de tine si te calca in picioare pe la religie si T/A.
Peste toate astea, tu o tii pe a ta, aberezi, ne bagi la ignor si ne scoti doar ca sa trintesti o prostie si apoi inapoi la ignor. Ai ajuns un daunator pe site-ul asta, la fel cum sint lacustele. Esti un daunator
P.E. Vad ca nu pot sa-ti raspund, ca de obicei, dupa ce imi arunci o prostie, iar ma bagi la ignor sa nu-ti raspund. Ai devenit chiar amuzanta
Ema probabil se vede vreun Isus contemporan. Are vocația martirului prefăcut, care se simte bine când e denigrat și persecutat (după mintea ei), fiindcă se gândește că-i sporește valoarea. Așa cum și Isus a suferit acum 2000 de ani, așa și ea se bagă singură în gura lupului, ori de câte ori prinde ocazia, ca să-și mai adauge niște stele la palmaresul de martiraj, care, crede ea, o apropie în asemănare de Hristos.
Nu putem face comparatia asta. Iisus nu facuse rau nimanui, pe cind Ema nutreste mereu ginduri necurate cind o contrazici. S-a dat de gol de fiecare data cind i s-a adunat gasca de copii care injura pe oricine nu o scarpina in cap si ea i-a incurajat si le-a tot dat voturi folositoare si inteligente Sigur ca nu recunoaste, in fata evidentei, fata continua sa ne minta-n fata ca nu e adevarat. Ii dai link si tot nu recunoaste. Halal crestin. O prefacuta.
N-am spus că o asemenea comparație ar avea vreo tangență cu realitatea, eu am spus doar cum se vede ea pe ea însăși și misiunea sa pe TPU și în lume.
Ea se crede sfinta si traieste intr-o lume iluzorie, in care plutesc norisori roz, cinta ingerasii si toata lumea ride si e fericita. Nu sint hoti, nu sint violatori si criminali, nu sint razboaie, nu exista ura si rautate. Si daca-ti permiti s-o contrazici, vaaaai. Blasfemie, nenorocire. Esti un rau, un nemernic si esti dusmanul ei pe viata.