Întrebare recomandată | Fatamuntilor a întrebat:

Ce va motiveza cand intrati pe TPU? Dorinta de ajuta (si de fi ajutati?)Premiile prezentate (funde, tricouri ...etc)
Pentru,,veteranii " sitului :Mai aveti entuziasmul de la inceput?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

De ce stau eu pe TPU? Bună întrebare, Angycut happy
Din dorința de a face ceva nou mi-am făcut cont pe TPU. Eram sătulă de oameni.Credeam că sunt singura nebună de pe Terra de nu-mi găsesc locul(încă mai cred asta)Pe nimeni nu interesa opinia mea.Eram invizibilă.În prima lună de activitate pe TPU mă interesau doar fundele(îmi place să fiu sinceră), după am descoperit că există unele persoane cu care chiar pot să zâmbesc.Am continuat să comunic cu ele și prin alte căi. Aveam sentimentul că chiar există oameni pentru care opinia mea contează. Citeam cum la religie se contraziceau marea majoritate și cu toate astea fiecare își exprima concepția.Cu ajutorul lor mi-am pus tot feluri de întrebări.Le sunt recunoscătoare.La familii și relații/adolescenți vedeam tot feluri de copii care treceau prin anumite situații delicate cu care m-am confruntat.Doream să nu facă aceleaș greșeli.Luam legătura cu ei (prin mesaje sau id)și încercam să fac bine. După mă împrieteneam cu ei.Sunt doar o adolescentă de 14 ani, dar mi-am dat seama că pot fi de folos cu gesturi mici, dar foarte importante pentru ei.Am avut nevoie de ajutor, mi s-a răspuns. Nici n-am cerut ajutorul și unii useri deja sărise să mă ajute.Acum nu mai vreau funde, doresc doar să nu fiu invizibilă chiar dacă tot timpul voi fi aceași idioată.

| Fatamuntilor explică (pentru zurick):

Imi place sinceritatea ta si felul cum gandesti, draga mea!
Nu te subestima. Daca poti ajuta si raspunsurile tale sunt apreciate, e bine!
Desi cred ca cei care fac,, valva'' (ca sa ma exprim )elegant sunt mai vizibli!

43 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pur și simplu să ajut, în prezent am un program încărcat și nu mai intru zilnic.
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

E destul de greu sa mai ai entuziasmul de la inceput dupa 3-4 ani...pana la urma ar fi si culmea...e doar un site, la un moment dat te plictisesti de intrebarile care se repeta si de userii care nu ii cunosti.

Dar daca din cand in cand mai gasesti o intrebare care sa iti atraga atentia..sau vezi un user pe care il stii de acum cativa ani...meh, poate merita sa mai intri.

Si mai e ceva.cel putin in cazul meu, e interesant sa ma uit la raspunsurile mele de la inceput si la cele de acum..si sa imi dau seama cat m-am schimbat ca si persoana.
Dar cam atat...TPU cam e site-ul ala pe care nu prea mai intri dar pe care nici nu vrei sa il stergi din bookmarks.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Chiar imi place sa dau o mana de ajutor, la nevoie.
Din pacate, nu entuziasmul imi lipseste, ci intrebarile.
In ultima vreme, cam toate intrebarile vor rezolvarea temelor, sau pareri despre nu stiu ce telefoane, asa incat, nu prea mai am la ce sa raspund.
Pe de alta parte, TPU e invadat de mici analfabeti care sunt complet incapabili sa formuleze logic o intrebare. Deci, ori nu inteleg ce vor de la sufletul meu, ori incerc sa le corectez gramatica/ortografia de gang si ma aleg cu un "ignore" pentru ca i-am deranjat din prostia lor.
Pana si la categoria Stiinta si filosofie nu mai poti deschide pagina fara sa dai de postarile agramate si cretine ale lui Ray23Tm, postari care imi intorc, pur si simplu, stomacul pe dos.

| Fatamuntilor explică (pentru ardnaxur1961):

M-a ametit musca ta; era sa-mi sparg monitorul!laughing
E adevarat ca sunt zile cand nu prea ai ce raspunde, dar gandeste -te ca,, grosul'' este format din copii si adolescentii care inca nu sunt familiarizati gramatica sa zicem! Tu ai vazut rezultatele de la Bac de anii trecuti?

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Oh, da! Le-am vazut, m-am minunat si m-am distrat copios!
In momentul in care, la facultati, se va da examen de admitere si nu "concurs" de dosare, poate ca si bacul va avea alta valoare. Eu am dat un examen de admitere foarte dur, dar, pe atunci, nu ieseau analfabeti din facultati.

| caramela a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Corect, foarte corect!

| Awwwww a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Chiar pare a fi reala laughing.

| darrio2007 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Ai dreptate in privinta lui Ray.Referitor si la intrebarile postate dar si la raspunsuri(comentarii). Lipsa crasa de logica.Ma are la ignore de mult timp.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru darrio2007):

Join the club!
Iti dai seama ca la mine, corectatul dudelor e deformatie profesionala, deci, cred ca figurez in deschiderea listei lui de ignorati!

Mai baieti.dar ce,, reclama ''' faceti acestui user.Si eu m-am contrzis cu Ray, pana am ajuns la concluzia ca mai are rost! Nu ma are(inca) la ignor, nabig grin

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Wow! In cazul asta, cand ma mai scot din minti intrebarile/raspunsurile lui, pot sa-ti "dictez"? Pot? Pot? laughing

Voiam sa spun NU mai are rosthee hee mi se pusese o ceata pe ochi.
Sigur, sigur, dar nu promit ca voi si citi!laughing

| Leocerba a răspuns:

Ma motiveaza 5 oameni.

Cheful de la inceput? Nu de chef am intrat la inceput pe TPU.
Azi am propriile mele imbolduri lăuntrice, iar aceste imbolduri nu au de-a face deloc cu recompensele TPU si urasc sa declar "imi place sa ajut oameni", declaratia in sine parca anuleaza pe jumatate gestul.
De fapt, intru de-a dracu` ce sunt, m-am gandit!
laughing

| Fatamuntilor explică (pentru Leocerba):

Ca bine zici...si eu tot de-a dracului intru.hee hee Am fost jignita, descurajata, dar nu am dat inapoi.Iar de cand mi-am facut public profilul chiar chiar nu se mai atinge nimeni de minelaughing
Sunt dezamagita din alte motive, care le tin deocamdata pentru mine!

| Leocerba a răspuns (pentru Fatamuntilor):

*pe care le tin deocamdata pentru mine
Buna strategia cu namila de caine pe care il tii in brate. Cre` ca de aia te lasa lumea-n pace *-)

| Fatamuntilor explică (pentru Leocerba):

laughing nu m-am gandit la asta; e asa de rea, ca atunci cand vine cineva latra din varful patului!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Prima data cand am intrat pe TPU, am pus o intrebare, fireste, cautand ajutor, apoi, dupa un an de stat pe tusa, am inceput sa caut sa trec peste necazul ce se abatuse asupra mea si asa imi gaseam cat de cat linistea pe TPU.
Imi place sa ajut, imi place sa cred ca majoritatea ofera ajutor fara a cere ceva in schimb. poate suntem un pic ipocriti sa nu recunoastem in mica masura ca, odata ce ai primit o funda, inseamna ca efortul tau a dat roade si ajutorul este de bun augur.
Nu am cersit/nu cersec si nici nu o voi face in ceea ce priveste acordarea funditei.
Intru cu mare drag atunci cand imi permite timpul/sanatatea/si cand pc-ul este libertongue
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor explică (pentru caramela):

Poate acea funda este un stimulent, dar de multe ori am dat raspuns si dupa ce intrebarea a fost premiata.Dar am observat ca de multe ori funda se da nemeritat, sau la primul raspuns.Sau pe un raspuns eronat.Am avut indrazneala sa avertizez un utilizator ca raspunsul castigator nu este corect, iar poserul fundei mi-a zis ca la varsta mea mi-e ciuda pentru o funda ....Nu,nu imi era ciuda, dar se putea ca sfatul dat sa nu ii faca bine.

| caramela a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da stiu despre acel raspuns, cel putin eu stiu ca primesc o funda, atunci cand raspunsul chiar a fost util

| darrio2007 a răspuns:

Entuziasmul s-a diminuat putin.Dar nu prea mult.Din pacate, timpul nu imi mai permite.De vreo 3 saptamani.Am iesit din concediul prelungit pe care l-am avut asta iarna.Cred ca stii ce ma motiveaza.Noi doi am mai comunicat si pe privat.

| Fatamuntilor explică (pentru darrio2007):

Vad ca mai toti sunt in asetimentul meu... entuziasm diminuat!
De mai multe ori am vrut sa,, demisionez'' dezamagita fiind de cea ce citetes aici.Si nu din cauza adolescentilor plictisiti care repeta la infinit acelasi inttrebari... Pana la urma nu este decat un site si nu putem fi toti la fel.
Intru mai mult din reflex.
Ma motiveza dorinta de ajuta... poate cineva are nevoie de experinta si de sfatul meu.

| OnuOnulică a răspuns:

Eu nu sunt un veteran ÎNCĂ! dar, sunt o legendă! laughing
...în principiu stau pe TPU doar pentru simplu fapt că, TPU-ul are nevoie de Onu.

Nu prea mă motiveză nimic, înainte recunosc voiam să fiu singurul de pe acest site care deține recordul pentru cele mai multe câștiguri la titlu de campionul zile...dar, acuma nu prea mai mă intereseză să dobor recordul.

| sublime89 a răspuns:

Cel mai mult ma motiveaza dorinta de a citi si de a discuta despre diferite idei si concepte interesante. Imi place sa vad parerile altora, si sa socializez cu ei. Si bineinteles, imi place sa si ajut daca pot.

| BiuL a răspuns:

Imi place sa dau sfaturi, iar in ceea ce priveste entuziasmul, nu a fost deosebit nici la inceput, la fel e si acum.

| Kaℓi a răspuns:

Ma deconecteaza. In sensul ca unele intrebari si raspunsuri ma amuza, unele imi permit sa aflu lucruri pe care nu le stiam, si cateodata, mai rar, am ceva de spus. De fapt am de mai multe ori cate ceva de spus, dar incerc sa ma abtin big grin
Fundele si tricourile nu ma pasioneaza.
Mi-a intrat in reflex cand sunt in fata computerului sa deschid si pagina TPU... e un mod placut de "a pierde vremea" pe net, ca sa zic asa.
Entuziasmul de inceput? cred ca mie mi-a lipsit, eram mai putin activa si mai critica. M-am domolit in ultima vreme laughing

| PedoBarbie a răspuns:

Vreau să mă amuz. Da, dorinţa de ajuta-a fi ajutat. Şi premiile (dar mai puţin).

| Duucu a răspuns:

TPU-ul înlocuiește Facebook-ul care am zis că nu-l voi folosi vreodată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma mai motiveaza nimic in prezent. Nu credeam ca o sa fiu atat de debarasata asa de repede, dupa de abia... trei ani si jumatate.

Imi amintesc ca eram motivata de urmarirea si interactiunea cu utilizatorii preferati si nu numai, de a imi impartasi experienta si ideile si de a primi, la randul meu, alte opinii.

Nu cred ca o sa recunoasca cineva atat de usor ca intra pe site doar pentru funde sau tricou. Acum cativa ani ma mai uitam la „numere", adica punctajul, votul, numarul fundelor, dar niciodata nu m-am chinuit sa postez ceva special pentru a acumula mai multe. E inutil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma ajut mai mult pe mine prin intrebarile pe care le pun unii incerc sa imi dau in primul rand mie raspunsuri sau citind raspunsurile altora mai aflu chestii noi despre care nu stiam.mai tare imi pllac cele de la stiinta si filozofie sau religie dar si acolo rar apar interesante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Activez de aproape doi ani.Mi-am facut cont in urma unei intrebari puse pe. Google. Ma redirectionat pe pagina TPU. Am observat ca acel raspuns mi-a fost folositor si mi-am facut cont. Dinn dorinta sa vad ce mai raspunde lumea,am rasfoit intrebare cu intrebare. Unde am vazut ca raspunsul e mai putin folositor si am stiut sa dau raspunsul corect,am dat. Dupa ce am primit fundita, am intrat din nou.Da, fundita e un stimulent si simt ca acea fundita ma face folositor. Nu intru pentru fundita sau vot, tricou sau altceva dar funsita imi intareste increderea in mine, in raspunsurile mele si ma bucur ca am ajutat.Stiu si simt exact ce simte acea persoana care i-am dat un raspuns folositor,de pilda stiu cum rasufli usurat cand ti-am dat o rezolvare la o eroare de calculator, spere exemplu. Entuziasm mai am, in ciuda ca imi vine sa ies de tot si sa nu mai raspund deloc, cand cineva ma jigneste, cuvintele de jignire fiind permise pana in momentull cand raportezi. Dar acea stare trece si...intru din nou cand primesc un email cu o intrebare pusa de un prieten pe TPU.Si daca tot am intrat, hai sa vad cu ce mai pot ajuta. O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la tata cum danseaza pe kate bush
acum inteleg disperarea
insista sa-mi dau bacul
E VIATA MEA
AI UITAT?
vreau sa ma inghita patul
am sa-mi schimb si uit parola, complet. pentru doua luni
of heaven, not me, make an experiment

| 0x11111051 a răspuns:

Am cunoscut acest site, cautint pe google raspunsul la o intrebare. Si am decis sa ma inregistrez si eu ca sa pot da o mina de ajutor, sau sa primesc)

Ceea ce imi place e design-ul site-ului, oamenii care raspund la intrebari, intrebarile.

Ceea ce nu imi place - este ca versiunea mobila a site-ului nu este destul de dezvoltata. Nu te poti loga pe ea. Insa e destul de comoda.

In curind fac un an decind sunt inregistrat.

| CannbalCorpse a răspuns:

Intru pe TPU de mult timp. La inceput eram entuziasmata si voiam sa ajut oamenii, dar acum nu mai sunt asa incantata, sunt oameni noi cu care nu poti discuta, etc.

| raresbarbier a răspuns:

Eu intru pe TPU pentru a ajuta oameni dar si pentru a primi mici fundite.

| diaac a răspuns:

Atat dorinta de ajuta, cat si (poate) oportunitatea de networking.

Mi-am facut cont pe site cand l-am gasit cautand o intrebare pe google. Am ales sa incep sa particip si eu pe TPU pentru ca am ceva timp liber in perioada asta, am si niste cunostinte si experiente care ar putea fi utile si cand m-am inscris pe site am vazut unele raspunsuri care erau clar eronate. Prin participarea mea, sper sa pot oferi niste raspunsuri bune in domeniul meu de specializare si poate pe alte subiecte la care ma mai pricep, sa ajut oamenii care intra cu incredere pe site si pun intrebari importante pentru ei.

Nu sunt decat de la sfarsitul lui 2013 pe TPU, deci nu am prea multe comentarii legate de entuziasmul crescut sau scazut. Ma bucur cand pot ajuta pe cineva asa ca, atata vreme cat timpul imi permite si sunt intrebari la care stiu sa raspund, voi continua.

| ShadowGhost a răspuns:

Buna.Chiar imi place sa ajut oamenii.In plus e un mod de al meu prin care ma relaxez.Da, pot sa spun ca mai am entuziasmul de la inceput, dar imi lipsesc intrebariile interesante la care puteam candva sa raspund.Acum totul se leaga de invatamant si tehnologie, si sincer, nu sunt un as in telefoane.La invatamant, ma mai bag.Pana la urma, unde stiu, stiu, si raspund.

| Aalliinnaa1000 a răspuns:

Dorinta de a fi ajutat si de a pimi tricoul laughing

| FoorRocknrool a răspuns:

Sa ajut pe altii si sa fiu ajutat de altii

| Tpu99 a răspuns:

Dorinta de a ajuta

| Wâhn a răspuns:

Intru ca sa si ajut, si sa primesc premii (funde, tricouri etc.), si da, inca mai am entuziasmul de la inceput.

| AnaFataCuOchiAlbastri a răspuns:

Dorinta de a ajuta si de a fi ajutata.

| selena1290 a răspuns:

DA