Întrebare recomandată | Fatamuntilor a întrebat:

Ce va motiveza cand intrati pe TPU? Dorinta de ajuta (si de fi ajutati?)Premiile prezentate (funde, tricouri ...etc)
Pentru,,veteranii " sitului :Mai aveti entuziasmul de la inceput?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

De ce stau eu pe TPU? Bună întrebare, Angycut happy
Din dorința de a face ceva nou mi-am făcut cont pe TPU. Eram sătulă de oameni.Credeam că sunt singura nebună de pe Terra de nu-mi găsesc locul(încă mai cred asta)Pe nimeni nu interesa opinia mea.Eram invizibilă.În prima lună de activitate pe TPU mă interesau doar fundele(îmi place să fiu sinceră), după am descoperit că există unele persoane cu care chiar pot să zâmbesc.Am continuat să comunic cu ele și prin alte căi. Aveam sentimentul că chiar există oameni pentru care opinia mea contează. Citeam cum la religie se contraziceau marea majoritate și cu toate astea fiecare își exprima concepția.Cu ajutorul lor mi-am pus tot feluri de întrebări.Le sunt recunoscătoare.La familii și relații/adolescenți vedeam tot feluri de copii care treceau prin anumite situații delicate cu care m-am confruntat.Doream să nu facă aceleaș greșeli.Luam legătura cu ei (prin mesaje sau id)și încercam să fac bine. După mă împrieteneam cu ei.Sunt doar o adolescentă de 14 ani, dar mi-am dat seama că pot fi de folos cu gesturi mici, dar foarte importante pentru ei.Am avut nevoie de ajutor, mi s-a răspuns. Nici n-am cerut ajutorul și unii useri deja sărise să mă ajute.Acum nu mai vreau funde, doresc doar să nu fiu invizibilă chiar dacă tot timpul voi fi aceași idioată.

43 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Am cunoscut acest site, cautint pe google raspunsul la o intrebare. Si am decis sa ma inregistrez si eu ca sa pot da o mina de ajutor, sau sa primesc)

Ceea ce imi place e design-ul site-ului, oamenii care raspund la intrebari, intrebarile.

Ceea ce nu imi place - este ca versiunea mobila a site-ului nu este destul de dezvoltata. Nu te poti loga pe ea. Insa e destul de comoda.

In curind fac un an decind sunt inregistrat.

| PedoBarbie a răspuns:

Vreau să mă amuz. Da, dorinţa de ajuta-a fi ajutat. Şi premiile (dar mai puţin).

| Tpu99 a răspuns:

Dorinta de a ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la tata cum danseaza pe kate bush
acum inteleg disperarea
insista sa-mi dau bacul
E VIATA MEA
AI UITAT?
vreau sa ma inghita patul
am sa-mi schimb si uit parola, complet. pentru doua luni
of heaven, not me, make an experiment

| Kaℓi a răspuns:

Ma deconecteaza. In sensul ca unele intrebari si raspunsuri ma amuza, unele imi permit sa aflu lucruri pe care nu le stiam, si cateodata, mai rar, am ceva de spus. De fapt am de mai multe ori cate ceva de spus, dar incerc sa ma abtin big grin
Fundele si tricourile nu ma pasioneaza.
Mi-a intrat in reflex cand sunt in fata computerului sa deschid si pagina TPU... e un mod placut de "a pierde vremea" pe net, ca sa zic asa.
Entuziasmul de inceput? cred ca mie mi-a lipsit, eram mai putin activa si mai critica. M-am domolit in ultima vreme laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pur și simplu să ajut, în prezent am un program încărcat și nu mai intru zilnic.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Entuziasmul s-a diminuat putin.Dar nu prea mult.Din pacate, timpul nu imi mai permite.De vreo 3 saptamani.Am iesit din concediul prelungit pe care l-am avut asta iarna.Cred ca stii ce ma motiveaza.Noi doi am mai comunicat si pe privat.

| darrio2007 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Ai dreptate in privinta lui Ray.Referitor si la intrebarile postate dar si la raspunsuri(comentarii). Lipsa crasa de logica.Ma are la ignore de mult timp.

| Fatamuntilor explică (pentru darrio2007):

Vad ca mai toti sunt in asetimentul meu... entuziasm diminuat!
De mai multe ori am vrut sa,, demisionez'' dezamagita fiind de cea ce citetes aici.Si nu din cauza adolescentilor plictisiti care repeta la infinit acelasi inttrebari... Pana la urma nu este decat un site si nu putem fi toti la fel.
Intru mai mult din reflex.
Ma motiveza dorinta de ajuta... poate cineva are nevoie de experinta si de sfatul meu.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru darrio2007):

Join the club!
Iti dai seama ca la mine, corectatul dudelor e deformatie profesionala, deci, cred ca figurez in deschiderea listei lui de ignorati!

| Fatamuntilor explică (pentru ardnaxur1961):

Mai baieti.dar ce,, reclama ''' faceti acestui user.Si eu m-am contrzis cu Ray, pana am ajuns la concluzia ca mai are rost! Nu ma are(inca) la ignor, nabig grin

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Wow! In cazul asta, cand ma mai scot din minti intrebarile/raspunsurile lui, pot sa-ti "dictez"? Pot? Pot? laughing

| Fatamuntilor explică (pentru ardnaxur1961):

Voiam sa spun NU mai are rosthee hee mi se pusese o ceata pe ochi.
Sigur, sigur, dar nu promit ca voi si citi!laughing