| wdexwjmwd a întrebat:

Ce va place cel mai mult la acest site?
Ce-ati vrea sa schimbati la el?

48 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce pot să spun : laughing)
Măcar mă iubește și pe mine cineva, I'm not forever alone anymore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aliceinchains):

Tu, forever alone? Mira-m-as sa ma mir.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

E axioma, nici nu trebuie demonstrat stiintific.

Răspuns utilizator avertizat
| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, nu mă iubește. sad
Forever alone again. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Da, sunt fericita ca a intrat Teo pe mess.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aliceinchains):

Urat din partea lui.
Lasa, sunt destui baieti pe lume. Si el nu merita, e si mincinos, si narcisist.

| Paulla a răspuns (pentru anonim_4396):

Narcisişti sunt, în general, persoane interesante, inteligente, puternice, creative, dominante(buni lideri), reci -uneori insensibile-, care se pricep la manipulat, cu încredere în sine şi spontane. Ce poate să nu-ţi placă la ei?
Btw, la avatarul tău e vreo versiune a Albei ca Zăpada?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Paulla):

Depinde cum e persoana narcisista, daca vad un manelist "baa ssunt shel mai taree valoaree k mine nmn noo areelove strucklove struck" normal ca ma apuca dracii. Si cat de aproape e de realitate narcisismul sau.
Da, e Alba ca Zapada. Nu stiu de ce am pus poza asta, dar imi place cum arata.

Având în vedere că tocmai am făcut o desciere generală mai sus, mă aşteptam să-mi răspunzi conform ei(eventual să modifici ceva, dacă ţi se pare incorect), nu să faci tu alta.
Într-adevăr, are sâni frumoşi.

| 4b a răspuns:

Ca toata lumea ''ma iubeste''laughing nu trebuie nimic schimbat, eu va accept asa cum suntetiwinking

| 4b a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Prea multe intrebari obosesc trupulwinking

| Dumnezău a răspuns:

Faptul ca am gasit un mentor care sa ma indrume in tainele rap-ului de calitate, fapt ce nu cu putin mi-a stimulat intelectul si emisferele cerebrale, adevar graiesc eu tie.Bine,si niste furnici si fetite pe care poti sa le manipulezi cum vrei, desi-s trecute de varsta infloririi, sunt de apreciat, ca strang pentru armata.Merge si-o armata din aia cum avea Khaddafi, cap-coada numai bunaciuni, de faceai pareza! Har mie, sunt destule pe TPU si pentr-o armata din aceea.

Site-ul momentan are reguli.Eu l-as lasa fara reguli.Un fel de campie in care nihilistii, agitatorii si cheflii sa zburde liberi, ca iezii.Doar ca sa-i iei la peleu bine de tot pe idioti, fara repercusiuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Nu esti normal. Te transformi pe zi ce trece, nu, nu, te transformi, nu evoluezi cum crezi tu. Mi-e dor de vechiul nemanja. Chiar te-ai prostit pe bune. Cred ca faci trolling, sper ca nu esti pe bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Paulla):

... nu stiu ce vrei sa spui. Tu ai spus ceva despre narcisisti, ca sunt interesanti si asa mai departe. Iar eu ti-am raspuns pe subiect si anume ca depinde la ce narcisisti te referi.

Mă refeream la faptul că tu mi-ai răspuns ceva-n genul: 'depinde ce tip de narcisist', ori eu îţi descrisem modelul tipic(deşi, s-ar putea să nu fie cel mai întâlnit, e doar cel pe care-l observ eu cu uşurinţă şi mi se pare că merită ceva atenţie).