| EAlice a întrebat:

Cei care sunt "echiap TPU", am pus o intrebare intr-adevar mai bine de 3 zile, si nu am dat nici o funda (deci nu am recunoscut nici un raspuns castigator) si am primit pe mail ca se va declara automat un raspuns castigator. In primul rand nu au fost 2 raspunsuri. Primul raspuns dat de un utilizator TPU, era contra intrebarii mele deci nu il pot considera raspuns castigatot. Iar al 2 lea "raspuns" a fost de fapt din partea mea (un comentariu la raspunsul lui) deci automat nu pot sa imi dau tot mie o "funda" (sa declar raspunsul meu castigator). Si am dat sa nu de ia in considerare automat un raspuns castigator, si nici la aceasta intrebare si nici la celelalte. Eu daca nu dau "funda" sau nu consider un raspuns castigator este pentru ca e NEFOLOSITOR sau nu indeplineste cerintele intrebarii mele, deci cum sa fac ca sa nu se aleaga automat un raspuns automat, si nu sa astept eventual sa primesc un mail pentru a opri acest lucru. NU vreau ca sa se aleaga automat in locul meu, niciodata!

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Poti selecta sa nu se acorda funda automat.
In email unde ai fost anuntata "selecteaza castigatorul la intrebarea ta" scrie asa :
"Daca tu consideri ca inca nu ai primit un raspuns suficient de bun la intrebarea ta si nu vrei ca funda sa fie acordata in mod automat, da click aici."
Apasa pe cuvantul aici si vei fi redirectionat pe site unde te intreaba daca sigur vrei ca la intrebarea ta sa nu fie ales automat un raspuns castigator, tu alegi da.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Email-ul o sa-l primesti mereu cand nu alegi raspunsul castigator dar nu e asa greu sa dai pe varianta ca : nu alegi pe nimeni deoarece raspunsul nu este bun!

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Nu cred ca se alege pe cineva automat fara voia ta.Nu alegi pe nimeni daca tu nu consideri.

| EAlice explică (pentru evenso):

Asta am facut cu acea intrebare, dar vroiam sa stiu daca exista vreo optiune sa nu mi se mai trimita mail mereu, dar am inteles multumesc.

evenso
| evenso a răspuns (pentru EAlice):

Cu placere.
Nu exista aceea optiune, de fiecare data dupa ce postezi o intrebare si nu ai ales raspunsul catsigator in timp de 3 zile vei primi acel mesaj.