Ai dreptate, da' pe jumatate. TPU este o 'mare familie', dar o familie nu trebuie sa fie mare, ci unita. Iar la noi acest lucru nu prea exista. Ma bucur c-am facut parte si-am trait vremurile cand TPU era la inceput, c-am interactionat cu stramosii. Atunci ma simteam mandru. Acum, ma simt singur, dezorientat, trist, cand intru pe site.
Te referi la ingrijirea trupului, sau a sufletului? Imi place sa le pastrez curate inclusiv curatenia cugetului.
De unde ai tras tu aceasta concluzie? Nu ma enerveaza, nu ma duce nimeni cu forta, o fac de placere. Pentru curatia sufletului.Eu zic sa vii si tu sa vezi ce fain este.PP.Cum ti-a placut la botez, ma refer in Biserica, nu la chef!
Nu stiu de ce raman pe siteul asta ...ma enervez in fiecare zii cand gasesc zeci de specimene care fac umbra pamantului degeaba...
Poate am ajuns sa tin la acele 1 % persoane de pe siteul asta care au ceva materie cerebrala...
nu prea pot sa imi explic...
Este singurul site asa-zis de "socializare" pe care intru zilnic, de doi ani deja.
Am prieteni aici, persoane pe care le-am cunoscut si in viata reala, oameni extraordinari, la care tin foarte mult.
Imi place sa raspund la intrebari, sa comunic cu prietenii...e un mijloc extraordinar de a uita de lungile ore de singuratate pe care le petrec acasa, acum, cand fi-meu si-a luat zborul.
Buuun,suntem o familie.E normal sa doresc sa am aventuri nocturne, nebune, si udate din plin cu Bushmills cu cel putin 200 de surori?
Profit de faptul ca le am scrise si dau un copy-paste la o parte din cartile citite de mine pe langa Biblie.
Iti recomand cu caldura toate romanele scrise de Ligia Seman.Sunt extraordinare. Apoi mi-a placut mult cartea,, Fabiola,, de Cardinal Wiseman.Alta carte extraordinara este,,Camasa lui Hristos,,si,,Marele pescar,, de Lloyd Douglas. Daca doresti ceva mai usor de citit,eu am citit toate cartile (Betseller)lui Janette Oke. Daca doresti carti de studiu,cele care m-au ajutat foarte mult in formarea caracterului meu de crestina au fost:,, Viata condusa de scopuri,, de Rick Warren.alta carte care m-a ajutat foarte mult sa Il cunosc pe Dumnezeu ca si Creator al meu este,, Nu am destula credinta ca sa fiu ateu,, de Norman L.Geisler.,,Doctrinele biblice de Ionel Truta.Alte carti de studiu care mi-au consolidat credinta sunt cele din seria,, Doamne...,, de Kay Arthur.Sau o carte pentru femei,, Linisteste-mi inima ingrijorata,, de Linda Dillow.Bineinteles ca ar mai fi multe, am o biblioteca vasta la care tin foarte mult.Imi place sa citesc sa cunosc cat mai multe.Cum sa-ti zic? Lecturare placuta!
Fabiola,nu stiu de ce,dar imi pare o copie dupa Quo Vadis, desi din ce stiam Quo Vadis a fost scoasa mai tarziu.Din ce vad, dumneavoastra mi-ati recomandat doar carti cu tenta religioasa oarecum.Nu asta imi displace, ca si Numele Trandafirului si cartile Abatelui Prevost sunt cu tente religioase si sunt geniale, dar eu prefer ceva mai notoriu.Multumesc de recomandari, dar cred ca raman la Albert Camus si Strainul, si-asa voiam sa ma apuc de el.Totusi,asa,de curiozitate,dumneavoastra ce parere aveti de seria lui Dan Brown,cu Ingeri si Demoni,Codul lui Da Vinci, si Simbolul Pierdut, credeti ca e blasfemie? Pentru ca vreau sa aud si niste pareri ale unor oameni religiosi in esenta.
O carte minunata pentru suflet este Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie,nu este religioasa,si desi e scrisa de un musulman,e geniala din prima pana in ultima pagina,si nu e o carte ce imbogateste doar experienta livreasca,ci si pe cea de viata.Quo Vadis nu e o capopera,dar e o carte buna daca vrei sa citesti ceva captivant,desi,sa recunosc,dupa ce am citit Prin foc si sabie,ma asteptam sa fie la fel de geniala si Quo Vadis, dar nu m-a dezamagit decat pe alocuri, in rest e o carte OK; eu ii dau un 8.Fie Codul lui Da Vinci blasfemie sau nu, un lucru e sigur. Daca Graal-ul chiar exista, atunci blasfemia are si o urma de adevar.Si,revenind,o carte de suflet nu e neaparat una religioasa,cel putin pentru mine,dumneavoastra puteti avea alta parere,dar cartile lui Nicholas Sparks mi se par pentru suflet, mai ales daca sunt citite de cineva tanar, si Bietul Ioanide iarasi e o carte ce dezvolta sufletul.
Dacă ar fi să-i numesc pe unii de pe site frații mei (că doar ar trebui să fim o familie) sincer aș fugii de acasă...
Realizezi ca sunt in extaz, nu? Daca si tu faci parte din familie, nu pot fi altfel. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, traim o fericire neautentica, intr-un mediu virtual. Realitatea-i realitate! Daca eu simt placerea de-ai strange mana lu' Harciog, sa si pot face chestia asta, nu doar sa apas pe taste. Ceva lipseste din mancarea asta, observ, chiar de nu-s un gurmand.
Mie imi place sa ajut semenii, de asta intru aici si ma straduiesc sa dau raspunsuri cat mai corecte. unde nu ma pricep, nu raspund, decat sa duc persoana in eroare. este foarte util situl, faci un bine semenilor tai, pe care practic nu ii cunosti! eu zic ca este un lucru bun, desi are si unele neajunsuri cum ar cenzurarea unor intrebari si lasare in continuare a unor intreabri, scuze expresia tampite rau
Eu cand am descoperit acest site, am avut 2 conturi.nu stiam care era faza cu fundele si era foarte frumos, oamenii se ajutau reciproc nu injurii nu bataie de joc.T/A-ul era calm fara misto`uriCand am descoperit cu adevarat TPU-ul mi-am facut contul asta si am avansat multAcum vad doar trolli si oameni distrusi.chiar ca nu mai e TPU-ul cum era acum catva timp
Da e bine atat timp cat luam ce e bun din raspunsurile ce le primim, si dam raspunsuri bune
,,-Dragi ti's fetele mai Ioane?
-Da.
-Da tu lor?
-Si ele mie''
Este singurul site pe care intru mereu de 1 an jumate.Nu am facebook sau alt cont pe retele din acestea.Din TPU pot invata lucruri bune(dar si rele ) toti copii si nu numai...care intra aici.
Din pacate, unii nesimtiti au cam stricat site-ul, dar Catalin nu se lasa.That's the spirit!
Duminica placuta!