Eu cred ca e o porcarie! Dece sa iti schimbi username-ul daca nu vrei?! Dar sunt altele mai frumoase incearca Dreame_D, Dreame ( un nr. 1, 2, 3...),DreameDool sper ca ti-am fost de folos!
Userman? )))) Hai ca ai fost tare )
Nu stiu de ce ti se zice asta
Sper sa afli, te pup :*
BTw: Se scrie Username
Probabil un alt user si-a schimbat numele asa, si eu am intalnit un al user care avea numele Gabriella, la fel ca al meu, apoi am decis sa imi schimb numele actual!
Pentru ca sunt o gramada de utilizatori cu acelasi nume si, normal ca se fac confuzii.
Pe alte site-uri, cand te inregistrezi, aplicatia te anunta ca numele ales este deja luat. Aici, nu si, din cauza asta, se pot creea confuzii.
@ Ella ...deja m-am corectat, m-am grabit si nu am m-ai atras atentia in parte la ce scriu. Cind am observat si eu am ris un timp
pup :*
Aici pe TPU poti sa iti pui numele altui utilizator. Si totusi, e interzis sa iti atribui identitatea altuia punandu-ti acelasi nume si acceasi poza.
Am cautat numele tau la comunitate si nu mai era altcineva care sa ti-l poarte dar cred ca ti l-ai schimbat intre timp.
Sa iti dau un exemplu, nu mi se pare deloc o prostie. Mie mi s-au facut vreo doua clone care postau obscenitati pe chat in numele MEU. Si pentru a evita aceste situatii s-a luat masura.
Cel care are acelasi nimic cu tine e probabil mult mai vechi pe site.Asculta ce ti se spune ca sa ajuti si tu la imbunatatirea site-ului.
Bună.
Se dorește să nu mai există doi utilizatori cu același nume și este și normal.
Pa, pa.