| MARC0 a întrebat:

Cine alege Expertii TPU?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Administratorii acestui site le otorga funda de expert si userii de pe site sunt de acord adica e un fel de vot se cer pareri despre acel user si daca multi candidati sunt in favoarea lui si spun ca e un om care da raspunsuri bune ajunge expert.

| ImmortalQueen a răspuns:

Adminii site-ului happy

| Adry05 a răspuns:

Buna! Adminii aleg, adica administratorii site-ului. Aceasta alegere, se face pe baza urmatoarelor caracteristici:
-sa ai o activitate constanta pe TPU: minim 500 de raspunuri [nu trebuie neaparat acele 500 sa fie cu funde]
-minim 500 de raspunuri votate cu inteligent si folositor
-2 luni de la inscirerea pe site
-sa nu fi jignit alti utilizatori sau sa provoci motiv de cearta
Si nu in ultimul rand, raspunsurile trebuie sa fie inteligente, pline de bun simt si date fara scopul de a aastepta o rasplata. Succes si o zi buna!happy

| Sperman a răspuns:

Administratori.

| upssss_4824 a răspuns:

Buna.
Un lucru este sigur:nu prin funde, cum fac 90% din utilizatori de aici.
Oricine poate devenii expert TPU, singurele conditii OBLIGATORII, dar mai sunt si exceptii sunt:
- sa fi participat intens pe TPU.ro: minimum 500 de raspunsuri postate si minimum doua luni de la inscriere
- sa fi oferit, in mod consecvent, informatie care sa fie de folos celorlalti; raspunsurile cu caracter conversational, trivial sau zeflemitor nu se iau in considerare
- sa nu fi jignit alti utilizatori
- sa fi respectat politica TPU.ro si scopul esential pentru care acesta a fost creat
Acei utilizatori care provoaca sau stimuleaza conflicte, cei care jignesc, hartuiesc, abuzeaza de functiile site-ului, spameaza sau incalca in oricare alt fel politica noastra sau termenii si conditiile tpu.ro, au sanse mult mai mici de a deveni Experti TPU.ro, deoarece consideram ca acestia inteleg gresit menirea site-ului Toti Pentru Unu si il folosesc in alte scopuri decat cel pentru care e destinat.
Sunt expertii TPU si cu 40-60 de funde, dar care da raspunsuri foarte folositoare si cel mai important nu cere funde.
Sper ca te-am ajutat!

| vampirghimbir a răspuns:

Eu nu! aleg numai pe cei care imi dau un raspuns bun!

Întrebări similare