Mai sunt vreo 4 luni pana atunci
Nominalizarile tin de alegerile noastre, apoi din care se alege pe cel care se alege Userul anului.
Daca se pastraza regulile actuala ioan delesal nu este eligibil, pentru ca a fost ales.
Tu pe cine ai propune? Deocamdată care user ți-o lăsat o impresie ok? Sau useri?
Conform regulamentului TPU nu pot fi nominalizati si nici alesi utilizatori ai anului acei utilizatori care au fost alesi in anii anteriori utilizator al anului.
Asa fiind nici eu nu mai pot fi nominalizat sau ales, chiar daca as fi nominalizat nu pot fi ales.
Si nu cred ca o sa se schimbe regulamentul.
Nop. Floareasoarelui26 a ajutat enorm multe persoane cu răspunsuri superlative, chiar și tu, dar nu Ray, ca nu știe sa scrie., și nu da răspunsuri superlative cum dai tu în psihologie, boli psihice.
Floareasoarelui26 merita! Sau ioandelasal, dar aceștia au mai fost nominalizați, chiar și domnul Adrian.
Eu o voi propune pe Floareasoarelui26.
Și bula estevde calibru dar a mai fost nominalizat.
Poate doctorandus.
Da, eu nu cunosc pe Floareasoarelui ca sa-i cunosc activitatea, dar daca tu stii ca e ok, f bine.
Da, are un nivel de inteligenta mult peste medie, și e serioasa, cu intenții bune pe TPU.
Tu dacă nu aveai depresie deloc, sunt sigur ca făceai furori pe aici, te jucai cu noi. Da, pe noi puțin ne-o afectat depresia, adică funcția cognitiva. Dar eu câteodată parca nu as avea depresie deloc, și atunci dau răspunsuri de calitate; când revine depresia, atunci sunt iritat, și nu dau răspunsuri la același nivel.
Floareasoarelui26 sau doctorandus.
Eu zic ca am dat destule raspunsuri okey si la subiect, am avut gramada de funde si aprecieri la raspunsuri, de multe ori depresia nu afecteaza si cognitivul, dar la unii afecteaza, depinde de om.
Si mai depinde si de cum vede anumit om raspunsurile date de noi, unu le vede ok, altul nu, e relativ.
Da, ai dat răspunsuri bune. Și tu meriți sa fi nominalizat.
Eu nu am nevoie de nominalizare, vin aici de placere ca-s forumist sadea, sunt mai peste tot unde-s forumuri, e o pasiune.
Da, te am văzut si pe alt forum cu pseudonumele de costy parca.
Nu ți-am urmărit răspunsurile, dacă tu spui, asa e.
Costy nu am pe nicaieri, sunt pe Softpedia si pe roportal, pe astea doua.
Poza asta o sa o vezi si pe softpedia la userul RealThing, astea pot fi aceleasi, dar nu inseamna ca-s aceleasi persoane.
Si eu tot la Floareasoarelui m-am gandit!
sa nu uitam ca in 4 luni se pot intampla multe, pot aparea mereu surprize!