Raspunsul tau legat de tricoul TPU nu reflecta realitatea, iar cea de-a doua postare care ti-a fost stearsa era jignitoare.
Alexandra - TPU
Daca esti una dintre cei care fac regula pe acest sait, atunci faceti regula unde trebuie si cum trebuie, pentru ca sunt o multime de intrebari si rapsunsuri foarte urite pe ale nu le vedeti? si referitor ca ma voi alege cu o sanctiune, ar trebuie sa tremur de frica sau ce? sunt o multime de adrese ca acesta unde exprimarea este la liber, din pacate TPU nu face parte din aceste categorii.
Stergem in fiecare zi postarile care nu sunt potrivite cu specificul site-ului. Desigur, aici ne este de mare ajutor si comunitatea, prin raportarile si mesajele trimise.
Nu ar trebui sa tremuri de frica la gandul unei sanctiuni, doar sa fii constienta de faptul ca exista un regulament pe care utilizatorii trebuie sa il respecte.
Alexandra - TPU
Măi Roxana121, ce agresivă esti.Normal,verbal! Ce ai cu Alexandra - TPU, ea te învaţă de bine şi tu NU şiNU.
Nam nimici cu fata data, am adresat intrebarea la care ea a raspuns fara so trag eu de limba, nu sunt agresiva de fel, imi exprim parere mea n-am dreptu sau carei treaba?
Nici una nici alta, mi-a sters 2 raspunsuri care nu erau urite si nu inteleg de ce..cind sunt atitea gunoaie pe aici el nu le vede?
Nu trebuie neapărat să fie un administrator acea persoană care îţi şterge răspunsurile. Dacă un anumit număr de useri îţi raportează răspunsul ca fiind neadecvat, răspunsul tău o să fie şters automat.
PopândăuIRătăcit întreabă: