Fiindca se tine concursul cu tricoul, din decembrie nu s-a mai votat utilizatorul lunii.
Concursul a fost înlocuit cu „Campionul Zilei". Nu am văzut în regulament, dar a explicat Alexandra.
Uite, http://i.imgur.com/qll05KM.png
Weekend fain.
Un raspuns de genul asta asteptam eu din start. Mersi si regret ca nu-ti mai pot da funda.
Buna
anul asta nu s-a mai votat pentru utilizatorul lunii.
O zi frumoasa sa ai
Nu scrie nicăieri dar voi ridica această problemă să numai veniți să întrebați. Odată ce am spus că s-a renunțat la ideea utilizatorului lunii de ce nu înțelegeți de bună voie?
Dar tu cine esti ma rog? Doar un user ca si ceilalti nu? De ce consideri ca raspunsul tau e inatacabil atat timp cat spui singur ca nu scrie nicaieri? Cred ca ai probleme cu atitudinea.
Daca veneai cu raspunsul primit de la TPU intai, avea logica ce zici. Dar puteai sa alegi o alta forma.
Si cred ca oricine poate fi contrazis, atat timp cat e doar o dezbatere de idei inca.
Nu știu ce te-a deranjat atâta timp cât au mai fost și alte întrebări cu acest subiect. Puteai căuta în arhivă și ai fi găsit.
După ce ți-au răspuns atâția useri, tu o ții pe a ta.
Eu am dat mesaj la admini și ți-am postat răspunsul ca să vezi.
Cred ca ai o problema foarte serioasa cu nervii.
Sunt zeci care intreaba ce e cu funda, cand poti deveni senior samd si nu sunt apostrofati.
Ca sa nu mai spun despre eternele " ma place fata aia sau nu", " cu ce sa ma imbrac" etc.
Nu vrei sa raspunzi, n-o fa. Daca o faci, fa-o civilizat. Esti un oarecare ca si mine.
Mai baiatule, nu vii cu argumentul" Odată ce am spus că s-a renunțat la ideea utilizatorului lunii de ce nu înțelegeți de bună voie? " atat timp cat nu e in regulament. Eu te-am intrebat frumos unde scrie, daca e ceva defintiv, sa-mi dai sursa.
Faptul ca spui TU ceva nu te face sursa.
Esti la fel de ascultat ca si altii si fara sa ridici tonul.
Sanatate!
Văd că tu ai o problemă cu nervii nu eu. Eu ți-am zis așa ca să îți intre cap după ce ți-au zis și alți useri mai sus că nu se mai face, tu o ții pe a ta, vroiai sursă ți-am dat, aceeași sursă e și pe blog dacă te uiți prin comentarii sau pe site la alte întrebări!
CautNume a răspuns:
Din decembrie nu s-a mai votat.
Raspunde
caramela a răspuns:
Bunahappy
anul asta nu s-a mai votat pentru utilizatorul lunii.
O zi frumoasa sa aihappy
ingerinfrant a răspuns:
Bună!
Nu s-a mai votat din luna decembrie.
Te pup!
alexs99 a răspuns:
Din luna decembrie nu se mai voteaza utilizatorul lunii.
Acești utilizatori cum știu că nu se mai votează? Explică-te
Tot odată ce a spus un Expert! Caramela care are legături cu administratorii acest lucru de ce nu ai crezut?
Nu te mai rățoi atât la lume.
Cine e las si-si sterge raspunsul ala de rahat ( se vede cine e ), uita ca raspunsul tot de rahat ramane si ca e al lui.
Cine e crizatul ala?
Campionul campionilor zilei, dl StieTot ca asa vrea muschii lui @Azµre.
Mda, recunoscusem stilul de batut in cap ( si in fata daca i-o spui nu intelege ).
Ionut299273 întreabă: