| dragoilidia a întrebat:

Cine vrea sa ma ajuta sa devin userul anului? Credeti ca sunt destul de buna? Numai cei care inca nu au devenit userul anului pot deveni nu? Astept raspunsuri.Cine vrea sa ma tutina si sa ma ajute sa devin userul anului le multumesc la fel si celorlalti!

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
uite ce am extras din blog.
Dam drumul nominalizarilor pentru Utilizatorul anului 2012. Voi pe cine propuneti? Poate fi oricine cata vreme intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna. Cele oferite la Trivia/Amuzante nu sunt luate in considerare. Tineti cont totusi de faptul ca nu puteti propune oameni care au castigat acest titlu in anii trecuti.

Va asteptam aici nominalizarile printr-un raspuns pana pe 20 decembrie, 23.59. Dupa ce validam candidatii, dam drumul votarii.
Alexandra - TPU
Si nu e bine sa cersesti fundite si sa fii votat...
O frumoasa zi sa aihappy

| dragoilidia explică (pentru caramela):

Nu vreau fundite si voturi. Vreau doar sa stiu cum cotiderati voi ca am fost pe acest site.

| caramela a răspuns (pentru dragoilidia):

Chiar daca, dar nu ai decat o luna de cand esti pe site, sunt multi utilizatori care sunt vechi si au o activitate demna sa primeasca acest statut de user al anului...

| dragoilidia explică (pentru caramela):

A deci trebuie s afiu ma veche.E am sa incerc sa fiu de mare ajutor.Multumesc!

| beyondbirthday a răspuns:

Ai putea merita sa fii userul Aanului. Bafta!

| beyondbirthday a răspuns:

Si mie mi-ar placea sa fiu userul anului, dar cred ca fiecare user merita o sansa.

Întrebări similare