anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cn crede in extraterestrii, in annunaki, in nibiru, in rapirile extraterestrilor, in obiectele ciudate care zboara de atatea sute de ani si nimeni nu stie inca ce sunt? Dar in chupacabra, monstrul din loch ness, big foot, omul tap, monstrul din sumatra? va rog sa RASPUNDETI cei care stiu despre ce vb eu aici si chiar vor sa discute acest subiect!

3 răspunsuri:
| GuBeeBăăi a răspuns:

Eu personal chiar cred, si recunosc ca sunt foarte pasionata de vampiri. Stiu aproape toate legendele si tot ce se spune despre vampiri. Trimitemi mesaj daca vrei sa discuti despre subiecte paranormale, si eu te voi asulta.

| reckhino a răspuns:

Extraterestrii pot spune ca ma fascineaza si pe mine, atatea obiecte zburatoare, etc am cautat multe articole si daca stii unde sa cauti, gasesti si articole despre nasa si extraterestri, etc. in rapiri nu prea cred.in chupacabra, monstrul loch ness big foot omul tap, nici in astea, cand am sa vad omul tap si mi-a trage de sosete sa mi le mance atunci am sa cred pana atunci... laughing parerea mea

| sensa a răspuns:

Eu cred in extraterestrii, cred ca e posibil sa existe si omul tap etc (chiar si acum mai auzim de copii nascuti cu 4 picioare etc), dar cred si in spirite/fantome