| Exilee a întrebat:

Considerati ca ar fi bine ca fiecare utilizator al acestui site,TPU, sa poate sa afiseze o semnatura la profilul sau, astfel incat sa vedem atat noi, cat si utilizatorul respectiv, semnatura postata? Ati fi de acord cu aceasta "masura"?big grin

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si care ar fi utilitatea acestei semnaturi? NU.Ar provoca multe neplaceri sau discutii inutile.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

De ce? Care ar fi rostul ei?

| Azre a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai degrabă eu unul aș obliga postarea vârstei fiecărui utilizator pe profil.

| Azre a răspuns:

La ce te referi când spui o semnătură unică. Lămurește-mă eu cred că știu ce vrei să spui da nu sunt sigur.

| Exilee explică (pentru Azre):

Degeaba... fiecare poate sa minta in legatura ca postarea varstei pe acest site.

| Exilee explică (pentru Azre):

SI eh. O semnatura la profilul sau sa apara la fiecare post... am vazut asta pe unele site-uri. Adica o semnatura unica, a ta. NU ti-ar placea?

| llust a răspuns:

Nu stiu pentru ce ar trebui aceasta semnatura. La ce foloseste?

| Azre a răspuns (pentru Exilee):

Înțeleg cum spui, ca pe site-urile de t. orrenți sau alte bloguri.

evenso
| evenso a răspuns:

Nu ar avea nici un rost.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eu cred ca supararea ta e ca sunt prea multi minori pe site si ai vrea sa se faca ceva in a se rezolva problema..totusi ar fi bine sa fie o securitate pe site, si sa nu aiba acces oricine..lasa de dorit ce citesti pe site. avorturi/chiuretaje/relatii la 12-13 ani..nu vad rostul semnaturii de care zici tu..asa cum a zis si Azure, ar trebui sa se faca ceva sa se afle varsta, ori daca nu ai 16 ani sa nu ai acces la sitethinking
O primavara frumoasa sa aihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru caramela):

Aici nu pot fi de acord cu tine.Nu varsta este o problema ci constiinta fiecaruia. Daca ar fi respectate categoriile, pentru ca avem suficiente si regulamentul, in general, s-ar schimba situatia.Si o mare problema ramane si limbajul folosit, care la unii, lasa mult de dorit.Numai bine.

caramela
| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba chiar varsta e o problema majora. poate nu vom fi de acord, dar este normal ca un copil de 10 ani sa intrebe lucruri pe care ar trebui sa le afle la o varsta mult mai mare de 10 ani? eu nu cred ca noi intrebam la 10 ani de masturbare/sex oral si cate am citit pe aici de ma doare capu., iar daca nu sunteti de acord cu mine, sa stiti ca nu e bai..asa am gandit, asa am scis.
O primavara frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu stiu ce rost ar avea.
Mai degraba as impune o limita de varsta de intrare pe acest site, un control al celor care au,,, cuvinte de duh'' pentru ceilalti participanti la trafic, monotorizarea celor care nu respecta regulile acestui site si a a bunui simt care creeaza totdeauna disconfort.Ar mai fi altele...

caramela
| caramela a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Corect cu limita de varsta..numai domnul ivancea nu e de acord cu mine, am sa il dau in judecatalaughing
O primavara frumoasa sa ai Angyhappy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru caramela):

Adevarul e ca nu toti suntem pe aceeai lungime de unda..Pai m-am saturat sa citesc intrebari puse de utilizatori de 10-11 ingrijorati de lungimea penisului...
Sau cei care isi fac temele aici, de parca m-ar face pe mine o funda.
Am fost ieri hartuita de conectarenet, si tot el mi-a dat ignor.Si i s-a sters de 2 ori aceeasi intrebare.
O primavara frumoasa si tie( dulce ca o caramea ) big grin

caramela
| caramela a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Multumesc tare multhappy

| vampir004 a răspuns:

Pai,nu e vorba de varsta dar ar fi mai bine sa nu se mai de-a voie la asemenea postari ar trebui sa le stearga sau sa le blocheze conturile pentru 4 ore sau cateva zile, asa ar fi mai bine pentru ca pana la urma toti avem drepuri egale dar sa avem grija la ce postam

NOname
| NOname a răspuns (pentru caramela):

caramela: "eu cred ca supararea ta e ca sunt prea multi minori pe site si ai vrea sa se faca ceva in a se rezolva problema..totusi ar fi bine sa fie o securitate pe site, si sa nu aiba acces oricine..lasa de dorit ce citesti pe site. avorturi/chiuretaje/relatii la 12-13 ani..nu vad rostul semnaturii de care zici tu..asa cum a zis si Azure, ar trebui sa se faca ceva sa se afle varsta, ori daca nu ai 16 ani sa nu ai acces la site".

1. Copiii probabil au cele mai multe întrebări şi cea mai mare nevoie de ajutor. Iar tu propui să-i discriminăm pe criterii de vârstă şi să-i lăsăm complet pe dinafară?
Ţi-ar fi plăcut dacă profesorii au fi renunţat la copiii tăi, pierzând răbdarea, doar pentru că li se pun prea multe întrebări, unele prosteşti şi enervante?
Ţi se pare just?

Este vârsta curiozităţilor şi descoperirilor.
Este mai bine să întrebe prostii, decât să facă prostii, iar dacă totuşi au făcut, să fie ajutaţi (de cei care sunt dispuşi să ajute).

Copiii şi adolescenţii au acelaşi drept ca şi tine să se afle pe acest site, care se şi numeşte foarte sugestiv "Toţi pentru Unu". Discriminarea nu-şi are locul.

2. În virtual fiecare poate să declare ce vrea. Nu prea ai cum să stabileşti care este vârsta reală a utilizatorilor.

3. Propunerea lui stariX referitoare la semnătură nu are nicio legătură cu vârsta. Nu ştiu cum aţi ajuns să vă luaţi de copii la o întrebare complet paralelă cu acest subiect.

...
Cât despre semnătură, personal, îmi este indiferentă, nu-i simt lipsa.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru vampir004):

Pentru aceste postari exista butunul,, raporteza''.

caramela
| caramela a răspuns (pentru NOname):

Sunt parerile tale le respect si nu comentez... daca tu crezi ca un copil de 10 ani trebuie sa stie totul despre sex si alte chesti e parerea ta personala dar nu si a mea...

NOname

Nu-mi răstălmăci cuvintele, caramela.

Ce n-ai înţeles din ceea ce ţi-am explicat mai sus?
TPU este un site de întrebări şi răspunsuri, de întrajutorare şi este un site pentru Toţi. Fiecare întreabă ce îl doare şi nu ai niciun drept să restricţionezi copiilor accesul la informaţii şi ajutor.

Corect ar fi să-i ajutăm, să-i informăm, să-i educăm, să le dăm o direcţie bună, nu să închidem uşa în faţa lor, prefăcându-ne că nu există. Aşa nu rezolvi nimic, iar problemele lor, curiozităţile şi frământările nu se vor termina.

Dacă nu vrei să-i ajuţi, eşti liberă să nu o faci, dar lasă-i pe cei care vor să-i ajute.
O zi bună.

caramela

Nu inteleg de ce aprinzi, ajut din 2011 comunitatea fara sa ma cert cu nimeni si fara sa cer ceva in schimb..de ce vrei sa iesi in relief? sunt parerile tale si le respect, si nu cred ca de cand ajut Comunitatea am dar raspunsuri in defavoarea cuiva...
Si tie o zi bunahappy

NOname

Este foarte bine că ajuţi, însă nu asta era problema. Te îndepărtezi de subiect, ignorând esenţa.
Mai devreme ai dat de înţeles că vrei să-i ajuţi doar pe cei care au peste 16 ani, iar pe restul să-i excluzi din comunitate (de parcă ar fi posibil), din acest motiv am şi intervenit, pentru că nu mi se pare just.
Toţi, indiferent de vârsta, ar trebui să aibă dreptul la un sfat, la un ajutor, iar copiii au nevoie de acest ajutor mult mai mult decât adulţii...şi tu tocmai pe ei vrei să-i marginalizezi...

Nu am nimic cu tine, dar nu este una dintre păreri cu care pot fi de acord şi nici respectul nu-mi trezeşte. Acum...scuză-mi francheţea.

| Azre a răspuns (pentru NOname):

Bună Ziua!

1)Este foarte just atâta timp cât această limită de vârstă să existe la categoria Dragoste & Sex, cel puțin de 16 ani, să se facă o logare separată pentru această categorie, sau un passkey de profil, adminii cer vârsta userului reală și în funcție de asta să se dea permisiunea sau nu utilizatorului să posteze întrebări la acea categorie. Cu acestă măsură aș fi de acord!
Nu mi se pare normal ca un copil de 12-13-14-15 ani să întrebe pe un domeniu public despre educație sexuală sau despre viața privată a lui, ci să o facă după o vârstă! Până atunci de aceea are părinți. Uită-te în jurul tău să vezi ce jale este, la 15 ani fac avorturi, sau fac sex să nu zic de cei care vin și întreabă la 14 ani că dacă e bine să își înceapă viața sexuală, noi îi sfătuim să nu dar vin tot useri mici inconștienți care susțin că e bine să înceapă! Practic noi îi împingem de la spate. E o măsură bună să zicem.

2)Ba se poate, printr-o selecție făcută de admini la crearea contului, chiar dacă trec cu vederea unii tot nu ar fi jalea care este acum cu sexul.

3) Semnătura eu am înțeles-o de la bun început, nu este ceva ce aș recomanda uită-te în jurul tău că serverul pică în fiecare vineri seară dacă se mai pune semnătură se duce de tot, consumă multe resurse.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Azre):

Pe undeva ai şi tu dreptate, categoria "Dragoste şi Sex" din anumite motive ar fi bine să fie restricţionată celor aflaţi la vârste foarte fragede, însă din alte motive, cum ar fi educaţia sexuală (care totuşi se primeşte acolo şi copiii învaţă din exemplele "aşa nu" şi sfaturile bune oferite celorlalţi în legătură cu diverse probleme, astfel preîntâmpinându-se o parte din dezastre) şi faptul că şi cei mici au întrebări legate de dragoste care îi frământă, această restricţie este una discutabilă. Poate ar fi mai binevenită dacă "Dragoste şi Sex" ar fi împărţită în două categorii separate.
Însă este decizia administraţiei. Eu una, rămân neutră.

Eu am ce am doar cu interzicerea accesului la site celor sub 16 ani propusă de caramela. Cu asta chiar nu pot fi de acord.

O zi bună.

| Azre a răspuns (pentru NOname):

Oricum ar fi o variantă împărțirea categoriei Dragoste & Sex în două, și la sex să se facă măcar o selecție sau dacă nu, măcar să se facă 2-3 Experți care să monitorizeze activitatea pe Categorie să nu se mai posteze tâmpenii, e jale ce e acolo. Tocmai ieri discutam despre educația sexuală, dar nu știu câți au luat aminte la ceea ce am vrut să exemplific.
Vreau doar să te uiți, să vezi despre ce vorbesc :
http://www.tpu.ro/......situa-ii-i
Și drept dovadă o întrebare postată de unul dintre utilizatori că o fi pe bune sau nu oricum e un semnal de alarmă.
http://www.tpu.ro/......una-si-ne/

caramela

Nu am cerut interzicerea lor cu desavarsire, am zis dpoar ca cei de 11-12-13 ani pun intrebari la dragoste si sex de te doare capu si nu crezi de unde le scoate..in fine...si apropo...sa stii ca am raspuns tuturor celor care au cerut ajutor si am sfatuit asa cum as sfatui un copil de al meu. dar daca tu vrei sa te simti bine si sa las dupa tine.ok las asa cum doreste inimioara ta.

NOname

Caramela, dacă nu afirmai că "daca nu ai 16 ani sa nu ai acces la site", nu ar fi avut nimeni nimic cu tine. Nu poţi să pretinzi acum că această afirmaţie nu a existat şi ai spus de fapt cu totul altceva. Fii cinstită (în primul rând cu tine).

Eu ţi-am argumentat de ce propunerea ta nu este bună. Nu am văzut însă vreo agrumentare la subiect din partea ta, doar victimizare.
Din moment ce faci o afirmaţie, ar fi bine să poţi să o şi susţii...sau să admiţi că ai greşit, fără însă să te victimizezi când nu este cazul. Aceasta ar fi atitudine de adult.

Bun, cred că ar fi cazul să încheiem aici. O zi bună.

| CoquineNoire a răspuns:

Mai ai putin si ne zici sa ne afisam si cat purtam la pantof.
eu cred ca tu vrei sa falsifici contracte sau ceva, sa ne folosesti noua semnaturile.

| Exilee explică (pentru CoquineNoire):

Nici nu stii cat mai facut sa radlaughing. Si crede-ma ca eu nu prea am simtul umorului.