| ioionutbest a întrebat:

Credeti ca as avea sanse sa devin la anul userul anului 2012 daca o tin tot asa uitati-va la profil si spuneti-mi funda si vot la restul

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Dacă vei cere în continuare fundă după fiecare răspuns vei ajunge userul anului când mi-oi vedea eu ceafa. În plus, sunt useri mult mai vechi aici care merită măcar titlul de expert(trebuie mai întâi să fii expert și de-abia după poți avea pretenții la userul anului). Printre aceștia se numără kongeriket sau ÉrotiqueConseils care chiar dau răspunsuri de calitate spre deosebire de alții(mă includ) care-s niște hiene miștocare. laughing

14 răspunsuri:
| Carmy21 a răspuns:

nu lol

| PinkStyle a răspuns:

Hmmm, nu prea cred... deoarece sunt useri care au o gramada de fundite... dar sa stii ca ai sanse, doar ca nu sunt foarte mari. Oricum Bafta:*!happy

| Radu1 a răspuns:

Da, sanse are oricine isi propune acest lucru dar nu depinde numai de tine. Important este sa fii consecvent. MULTA BAFTA!

| porumbitza a răspuns:

Da.bravo tie. daca o tii tot asa ai avea sanse de 99, 9%. succes!

| Rossey a răspuns:

Daca o tii tot asa, da.

| DaDuSH a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba eu cred ca poti:*
Sincer... daca in fiecare zi rasspunzi bine la cat mai multe intrebari poti, e posibil!:*

Multa bafta:* si cand voi mai vedea raspunsuri de-ale tale pe site, iti promit ca iti voi da voturiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ai mult sa devi Userul Anului :d.

| mamarutza12 a răspuns:

Dar voi ajutati oameni doar pentru fundite si oturi? (nu merge tastatura la litera, suze)

| Dennys1521 a răspuns:

Pai sincer 2012 e greu
oh go on
poate 2015

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Gizăz,
Mulţumesc pentru apreciere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa devii utilizatorul anului, trebuie sa te propuna lumea cand se fac nominalizarile. Tu, punand intrebarea asta, ti-ai spulberat orice sansa. Good jobwinking

| Conjur a răspuns:

Salut.

Gizăz ţi-a dat un răspuns foarte bun.
Renunţă la cerşirea fundiţelor, nu vei ajunge expert TPU.ro niciodată, dacă o ţii aşa.

Succes.

| MiauMiauPisiPufoasa a răspuns:

Poate da poate nu

bafta oricum!hee hee

Întrebări similare