anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca este necesar, atunci, cand vrem sa confirmam stergerea unei postari, ca trebuie sa mai introducem si datele de logare, dar fiind deja logati? Pentru mine n-are sens. Iar daca am chef sa sterg 10 postari, una dupa alta, imi piere cheful si mai rau turbez! Daca cineva obtine contul tau de mail(Yahoo!, GMail, Windows Live) atunci TPU-ul e o joaca! Nu are ce sa mai previna! Accesarea unui link de confirmare e un lucru arhisuficient!

Răspuns Câştigător
| INSOLINYO a răspuns:

Mă gândesc cât de plictisitoare era viața dacă nu aveam accesul la ștergerea întrebărilor și răspunsurilor, mă doare capul când mă gândesc că trebuia să scriu câte un mesaj la pagina de contact pentru fiecare întrebare și cel mai rău că ar fi fost ștearsă în 2-7 (zeci) de zile.
Mda, să ne bucurăm că nu suntem TPUv1.

| anonim_4396 explică (pentru INSOLINYO):

Shh, ca abia am evoluat! De ce vrei sa strici momentul? Bucura-te ca poti sterge ce vrei, lasa amintirile naspa...

6 răspunsuri:
| Zippy a răspuns:

Pentru tine nu are sens, dar gandeste-te ca poate esti la un calculator public, pui cateva intrebari pe TPU sau ce faci si dupa pleci si uiti sa dai log out.Cineva iti poate intra pe cont si sa stearga intrebarile si chiar contul.Asa e pe toate site-urile

| anonim_4396 explică (pentru Zippy):

Care toate site-urile? Ia da-mi exemple! La fel de bine poti uita sa dai log out pe Yahoo! sau pe orice alt site! Pentru ce trebuie sa suport eu incompetenta altora?
Sa presupunem ca intr-adevar se intampla ceea ce zici tu. Dar acel individ care iti gaseste pagina TPU nu-ti stie datele de logare, nici adresa email. N-are ce sa-ti stearga, ca mai intai trebuie sa ajunga la adresa de mail! Iar daca iti stie adresa de mail atunci contul de pe TPU e la mana lui, cu toate masurile de securitate posibile si imposibile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda, si pe mine ma enerveaza. Dar sa zicem ca sunt la tine acasa, tu uiti sa te deloghezi si ma fac crita intre timp. Atunci, cine stie ce convingere tampita capat si ma apuc sa umblu pe contul tau, sa iti sterg o intrebare deoarece soarele nu straluceste asa frumos pe cat voiam eu. Si atunci ce faci?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai trebuie sa-mi intri si pe mail ca sa-mi stergi intrebarea. Cel mai important e sa ma deloghez de pe Messenger/Yahoo! Mailwinking Ceea ce vreau eu sa zic e ca ne cere sa scriem degeaba inca o data datele de logare! Daca ai acces la contul meu Yahoo! Mail atunci TPU-ul n-are ce sa mai faca!
Daca stii si parola de la contul de mail atunci poti sa-mi afli parola de la TPU, poti s-o schimbi, poti sa faci ce vrei pe TPU.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daaa...ai mare dreptate. Mi-a scapat, imi cer scuze big grin!