Eu sunt pentru scoaterea fundiţelor (chiar şi a voturilor). Cei care vor să ajute o vor face şi fără să dorească să primească nimic, iar cei care sunt aici doar pentru o competiţie inexistentă vor pleca. Eu am observat (şi sper că nu sunt singurul), că răspunsurile care sunt date doar pentru fundiţă sunt răspunsuri care sunt pe placul celui care întreabă (linguşesc pentru a primi fundiţa) sau răspunsuri gen primul rezultat de pe google. Eu sunt de părere că mai bine ne-am lipsi toţi de aşa ceva. Din păcate, e cam imposibilă chestia: utilizatorii TPU s-ar înjumătăţi şi asta ar fi o problemă că deh...trebuie trafic.
Hmm, cum să iţi explic don'şoară. Aici se pun întrebari, întrebari. Nu întrebări aiurea pentru care dai fundita. M-am lecuit si eu deci, cauta o intrebare la fel de stupida ca asta daca nu ai nimic de facut. La revedre.
Uldora,daca nu vrei sa imi raspunzi e problema ta dar alti din cate vad vor sa raspunda la intrebare si alte intrebari "stupide"
In primul rand as vrea sa puna o regula la funde cei care cer funda suspendati 2 zile, e foarte copilaresc si prostesc sa tot ceri funda.
Mie imi place sa stau pe chat, dar din cauza chatului care este acum nu stau.
Nu imi place sa stau cate 9 sec sa imi apara raspunsul, as vrea sa apara direct.La fel as vrea sa fie si cu raspunsurile noastre, sa nu stam cam 30min sa imi vad raspunsul,dar mai enervant sunt mesajele PM unde chiar stai mult pana iti apare mesajul.
Ar mai fi cateva, dar se pare ca nu vor sa schimbe asa ca mai intru pe aici, dar nu stiu pana cand
Eu cred ca atunci cand am primi un vot la un raspuns sa ne anunte undeva, sa putem vedea care dintre raspunsurile noastre a fot votat.Alta idee ar fi sa putem vota profilul unui utilizator!
AvalohAlyn întreabă:
zalisa întreabă:
Ionut299273 întreabă: