anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că utilizatorii acestui forum pot avea pasiuni comune pe care sa le împărtășească și să fie confundati cu alți useri din această cauză?

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Sigur ca exista aceasta situatie.

| Emma30555 a răspuns:

Eu cred ca nu e asa greu sa îți dai seama dacă un utilizator e acelasi cu altul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pasiuni comune pot avea utilizatorii acestui forum, dar de confundat nu se confunda, pentru ca fiecare avem un stil diferit de a aborda un subiect, sau o pasiune.

| nightghost96 a răspuns:

Da este posibil ca unii utilizatori să fie confundați cu alți utilizatori din cauza unor pasiuni comune. Sau se poate și ca aceiași persoană să aibă două sau mai multe conturi. Pe mine nu mă deranjează dacă o persoană are mai multe conturi și nici nu mă interesează sincer să fiu. Mai de grabă cred că utilizatorii își dau seama că o singură persoană este în spatele a două sau a mai multor conturi, din alte motive, ca de exemplu: Modul de formulare al întrebărilor este asemănător sau identic, se fac aceleași greșeli gramaticale sau diferite probleme de semantică sau se pun multe întrebări pe aceiași temă (chiar dacă se pun pe conturi diferite, utilizatorii pot să intuiască că este vorba despre o singură persoană). Cum am spus, pe mine nu mă interesează câte conturi are cineva, eu nu am format o legătură apropiată cu nimeni de pe această platformă. Eu doar încerc să răspund la întrebările pe care le văd…