Înainte de toate, citeşte întrebările frecvente şi blogul TPU, fiindcă eşti membru nou (http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente şi http://www.TPU.ro/blog/ )!
Funda este un fel de "Mulţumesc"pentru utilizatorul/persoana care te-a ajutat cel mai mult.Cel care o primeşte acumulează 100 de puncte.Este cunoscută drept răspuns câştigător.
Pentru început dai click pe o întrebare să citeşti răspunsurile pentru a vedea dacă ai primit ajutor. Dacă da,în dreptul răspunsului care te-a ajutat şi vrei să-l declari câştigător se află o fundă transparentă, de culoare gri şi dacă o atingi se face portocalie.Dai click pe ea, apoi pe OK dacă eşti sigur/sigură că vrei să-l declari câştigător.E foarte simplu.
Mult succes.O...şi am uitat să-ţi urez bun venit pe siteul nostru.Bun venit!
Daca te intreaba cineva "fundita?" inseamna ca a dat un raspuns si langa, putin mai jos vei gasi o fundita[pamblica]iar daca crezi ca raspunsul este bun o oferi! doar la unul singur![acum te'am ajutat cu un raspuns bun] FUNDA?
Sti multi de aici merita funda asa ca nu fi egoist las-l sa dea funda orcui doreste sunt toate raspunsuri bune.
La fiecare raspuns ai o funda alb-negru, si tu dai pe funda aia in dreptul raspunsului castigator, adica cel care te-a ajutat si crezi ca e bun, atunci o sa fie doar o funda portocalie, in noncluzie asta inseamna sa dai funda.Succes si sper sa primesti si tu funde
Cand ti se adu raspunsuri la intrbarea postata de tine. alegi cel mai bun raspuns si dai clic pe funda care se afla in dreptul fiecarui raspuns
De exemplu, acum cand iti raspund eu tu dai acolo la raspunsuile mele si daca iti place raspunsul meu dai click pe fundita gri din dreapta si eu primesc o fundita.si de asemenea daca cuiva ii place raspunsul tau si tu poti sa primesti o fundita
Adica u daca pui o intrebare si ti se vor da raspunsuri u vei alege care ti se pare cel mai bun raspuns si vezi ca in dreapta raspunsului apare ceva unde scrie funda apesi acolo.Adica sa ii dai funda celui care ti-a dat el mai bun raspuns la intrebarea care ai pus-o u adica pe care il consideri u cel mai bun. Apesi in dreapta raspunsului unde scrie funda.Deci.Funda?
danielutzica întreabă: