| AnneKitten a întrebat:

Cum adun puncte? funditawinkinghappy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Punctele se primesc pentru vizionarea intrebarilor, raspunsurile la intrebari, votarea raspunsurilor altor utilizatori, votarea ca folositoare si inteligente a raspunsurilor tale de catre alti utilizatori si declararea raspunsurilor tale castigatoare. Pentru detalii citeste raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Succes si numai bine!

11 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna.
Daca esti logat si oferi raspunsuri acumulezi puncte. De asemenea, castigi puncte si prin voturile primite pentru raspunsurile tale. Trebuie sa ai in vedere faptul ca si pe TPU calitatea primeaza - cu cat raspunsul pe care il dai este mai bun, mai folositor, inteligent sau amuzant (si cotat ca atare de catre ceilalti utilizatori), cu atat vei primi mai multe puncte pentru acel raspuns.
pentru postarea unui raspuns (aprobat) veti primi 50 de puncte;
pentru postarea unei intrebari nu se mai ofera niciun punct si nici pentru votarea raspunsurilor postate de altcineva;
atunci cand un raspuns este ales castigator, cel care l-a postat primeste 100 de puncte;
pentru fiecare vot "folositor" sau "inteligent" primit , se ofera cate un punct.
De asemenea, se acorda puncte suplimentare pentru rapiditatea cu care postezi un raspuns:
primul raspuns postat pentru o intrebare valoreaza 50 de puncte;
al doilea - 40 de puncte;
al treilea - 30 de puncte;
al patrulea - 20 puncte;
al cincilea raspuns - 10 puncte.

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Ca sa poti aduna puncte poti fqe asa:
1)raspunzand la intrebari
2)trebuie sa ai multe funda
3)si sa pui intrebari. sper ca te-am ajutat.

| StopCardiak a răspuns:

Pe TPU? Adunand funde!

| FloriiHoran a răspuns:

Pe TPU? Trebuie sa raspunzi la intrebari...din cate stiu euhappy Sau sa fi un membru care intra mai deswinking Sper ca te-am ajutat...happy

| Iiiiioana a răspuns:

Aduni puncte prin adunarea funditelor si prin raspunsurile date celorlalti. Cu cat ajuti mai multe persoane cu atat obtii mai multe punctewinking

| biuuu a răspuns:

Puncetle le aduni prin raspunsuri bune si funde muuulte

| iulia_9095 a răspuns:

Pai.raspunzi la intrebari, daca raspunzi primul iti da mai multe puncte, la fel si daca raspunzi al 2-lea si al 3-lea. daca raspunzi corect si primesti fundita castigi si mai multe puncte.mai castigi si daca ai vizitatori.succes!big grin

| nocomment_4400 a răspuns:

Te referi pe TPU?
daca la asta te referi pai poti aduna raspunzand la intrebari si luand funda si cred ca si voturi
din cate stiu...

| dolllhouse a răspuns:

Pai raspunzand la intrebri, punand intrebari, obtinand funde, voturi. Cam asa obtii multe puncte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunzi printre primii 5 la intrebari;
primesti fundita;
esti apreciat ca "inteligent" si/sau "folositor" pentru. raspunsurile date
http://ccomentariu.blogspot.com/p/p2.html
FUNDA:D

| CamiBă a răspuns:

Buna Ana!
Punctele le adunci raspunzand la intrebari si fiind activ pe TPU!

Întrebări similare