Intrii in profilul tau ( "vizualizare profil")--- in dreapta paginii de profil se afla mentiunea "punctaj" --- dai clik pe "punctaj" si-ti va aparea o lista de monitorizare a punctajului care contine si informatia care te intereseaza. Numai bine!
Pai,dai la "vizualizare profil". apoi ai in dreapta pe portocaliu "Punctaj".iar apoi ai "Voturi".
SPer ca te'am ajutat. Fuunda?
Dai la vizualizare profil şi când intri pe pag u îţi apare scris Punctaj dai click acolo şi o să vezi
Te duci la vizualizare profil, dai la punctaj si vezi cate ai folositoare/nefolositoare/inteligente etc. Bafta!
Intri la vizualizare profil si dupa aceea la punctaj.In sirul acela vei gasi si voturile pe care le ai.
Funda?
Bună!
Intri la „Vizualizare Profil" si în stânga click pe „Punctaj".
Sper că te-am ajutat
Simplu...dai la vizualizare profil apoi pe portocaliu la punctaj acolo ai toate voturile primite sper ca te-am ajutat:d
Undeva scrie logat ca lemoncandy.mai jos scrie (atatea puncte(atatea in ultimele 7 zile)daca vrei mai amanuntit dai tot acolo doar ca mai jos.vizualizare profil. dupa ceti arata intrebarile, raspunsurile.scrie punctaj.acolo afli cate raspunsuri sunt considerate folositoare si asa mai departe
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: