| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum ar trebui sa procedez cu utilizatorii care nu dau răspunsuri bune și pierd timpul? Nu prea i-as ignora sau sa dau numai nefolositor și eronat dar mi se pare ca habar nu au sa raspunda! Gen eu întreb aici de câteva săptămâni deja despre locuri de munca in străinătate și nu am primit pana acum absolut niciun răspuns bun! Nu am absolut nimic cu niciun utilizator dar pana acum nimeni nu mi-a oferit un răspuns serios! Și am înțeles ca nici nu pot sa dau aiurea note, adică daca pun numai nefolositor și eronat la toate sau sa notez întrebările cu 1 pentru ca nu ma mai lasă după ceva timp și este și posibil sa nu mai pot pune întrebări câteva luni din cauza asta! Dar nu înțeleg de ce comentează atâta majoritatea userilor când ei de fapt nu ma cunosc și nici nu știu prin ce am trecut! Eu cred ca un profesor ar trebui totuși dacă este cu adevărat profesor sa fie mai serios pe un site cu întrebări și răspunsuri! Deci întrebarea mea este : pot sa dau nefolositor și eronat in continuare dacă raspunsurile nu mi se pare bune sau este mai bine sa dau ignor acelor useri și sa nu îi mai bag in seama pentru ca mie sincer nu mi se par deloc folositoare răspunsurile lor și am mai și auzit ca se poate considera abuz de votare, ce sa fac de fapt? Va rog sa răspundeți, chiar nu vreau sa imi dau seama și eu cum trebuie sa procedez mai bine!

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te referi la locurile de muncă la cules capsuni?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Ți se pare umilitor asta? Ei bine sa știi ca tu toți au talente sau se pricep la ceva! Eu de exemplu nu ma pricep la nimic, nu știu nimic și nici nu pot învața nimic dar m-am gândit ca la capsuni ar fi ușor! Nu pot sa merg in alta parte pentru ca nu mi-a spus nimic de pe aici de alte locuri de munca! Nu este umilitor sa culegi capsuni, toată lumea poate sa o facă! Ai cumva informații despre persoane care au fost?

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu este deloc umilitor pentru cineva care nu are nici o meserie.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Pai ce meserie pot sa am? Nu știu nimic despre meserii!

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Ai incercat sa faci ceva cursuri?

| sierra1 a răspuns:

"eu întreb aici de câteva săptămâni deja despre locuri de munca in străinătate... pana acum nimeni nu mi-a oferit un răspuns serios!"

monșer, faci o confuzie gravă: un răspuns "serios" il dă un ANGAJATOR, nu userii de aici. Deci schimbă locul postărilor pe tema dată

| IonelFlorianUrzica explică (pentru sierra1):

Vreau sa aflu și experienta altora care au fost la munca in străinătate! Este rău?

| sierra1 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

No problem, dă-i 'nainte!

| gabicoo a răspuns:

Pentru că bați câmpii in mod constant.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și te rog să mă blochezi.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Tu te poți numi profesor? Cumva ai intrat acolo pe pile? Asa se pare după cum te porți!

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Și tu pari scăpat de la balamuc. Cum ai ieșit de acolo? Ai evadat sau ai dat șpagă? laughing

Unde ai zis ca predai la țară! Ha! Nu te cred sub nicio forma ca esti profesor! Și dacă ai fi, vai de copiii din acea scoala care se întâlnesc cu tine zilnic! Eu bat câmpii? Tu nu vezi ce răspunsuri dai? Ia casca ochii ca sunt si oameni serioși aici cu probleme, nu clovni care se dau deștepți

Dar tu când ai scăpat de la academia de clovni wanna be profesori? Dacă nu știi, nu răspunde! Ce e asa de greu!

Tu însuți și recunoscut faptul că nu ești în stare să înveți și implicit faptul că ești un rebut educațional. Dacă, prin reducere la absurd, te nimereai să-mi fii elev nu treceai de clasa a V-a.

De la academia de clovni au evadat toți votanții lui Georgescu - printre care se pare că te numeri și tu.

Eu, pe ăla de face declarații misogine! Nici sa nu aud de el! Dovedește ca nu ești atent nici tu deloc la întrebările mele! Din întrebările mele reiese ca NU vreau sa aud de Georgescu

Tu ai auzit pana acum de dificultăți de învățare? Sau nu concepi ca cineva NU poate sa învețe! Ce psihologie ai făcut tu? Sau ai făcut acum 60 de ani? Ha! Nici măcar nu treceam pe la orele tale dacă eram elev unde predai tu! Oricum nici nu cred ca trece multă lume pe la orele tale!

Aici pe TPU te dai anti Georgescu - că așa este trendul. În schimb pe 4 mai vei vota Georgescu - ai profil de votant tipic al acestuia.

Ăștia cu dificultăți de învățare îl votează pe Georgescu. Îl poți vota și din Spania de la cules de căpșuni - așa că nu mai arde gazul inutil pe TPU și ia-ți urgent bilet către peninsula iberică. Spor la cules.

Nu mai cobi! Pare ca tu vrei sa fie lăsat Georgescu sa candideze! Din postările tale asa pare! De ce as vota un rusofil care probabil nu ma va mai lăsa să părăsesc țara! Am văzut la Haihui in doi un clip in care arata cum este in Coreea de Nord! Asa ajungem dacă iese Călin ăla la noi! Dacă nu are cap nimeni sa i se respingă candidatura

Tu chiar nu înțelegi ca dacă iese Călin ăsta Puntingesco nu vom mai fi lăsați sa plecam nicăieri? Ca in Coreea de Nord sau dacă suntem norocoși ca in Belarus ajungem! Adică tu nu i-ai văzut declarațiile lui Puntigescu

| minrest a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu vad ce pile te ajuta sa faci Universitatea si sa iei examenul national de titularizare.