| Evolution a întrebat:

Cum credeţi că se dezvoltă/evoluează comunitatea TPU?
Ce părere aveţi despre TPU?
Ce vă place şi ce nu vă place?
Cam ce aţi vrea să se adauge / modifice / inbunătăţească la TPU?

Sunt curios să văd ce părere aveţi despre TPU happy
Eu sunt de părere că este un site foarte bun de socializare şi rezolvarea problemelor doar că îl strică copii care postează aiurea şi nu au ce face şi mai există un dezavantaj că se mişcă cam greu (apar răspunsurile şi întrebările greu) dar aş vrea să se adauge mai multe persoane în staff să se mărească activitatea pentru rezolvarea problemelor.

Cam atât thinking voi >:?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti o persoana optimista,dar cam lipsita de realism.
Nu te intrebi de ce,daca ai pus intrebarea asta de ieri,la o categorie extrem de populara,nu a raspuns inca nimeni?
Nu ai senzatia ca ceva e putred in Danemarca?
Si ca sa nu fiu off topic,le iau pe rand:

"Cum credeţi că se dezvoltă/evoluează comunitatea TPU?"
Numarul utilizatorilor creste exponential,calitatea lor scade,tot exponential.

"Ce părere aveţi despre TPU?"
Una buna,altfel nu as fi aici.Dar cand mi-am facut contul,aveam o parere grozava.
Intre timp am coborat cu picioarele pe pamant.

"Ce vă place şi ce nu vă place?"
Imi place ideea de ajutor,un sfat bun,o indicatie potrivita,o vorba spusa la timp poate face mult bine,poate trezi multe creiere!
Ce nu-mi place e mai bine sa nu stii,uneori nici mie nu-mi mai marturisesc lucrurile astea!

"Cam ce aţi vrea să se adauge / modifice / inbunătăţească la TPU?"
Un test de cunostinte generale,de gramatica a limbii romane,de savoir vivre,de politete(!),fara de care sa nu poti deschide cont pe site.
Si stergerea automata a conturilor neaccesate de mai bine de un an.

Intrebarea ta e una sincera,pusa din entuziasm si cu intentii bune,dar ar putea provoca o asemenea busculada, mai ceva ca-n Piata Victoriei vinerea dupa-masa!
Eu am facut pe porumbelul cu creanguta de maslin in cioc, dar lipsesc TOATE celelate pareri.
Si, multe, ar fi extrem de interesante!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din 2009 de cind sint pe aici, site-ul a avut un scurt curs ascendent dupa care a luat-o in jos si inca nu s-a oprit. De ce? Pentru ca numarul userilor a crescut incontinuu, pina cind adminii au ajuns sa fie depasiti de situatie.