| biabibi09 a întrebat:

Cum daruiesc sau primesc funde pe TPU? Spuneti-mi, va rog, habar nu am.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna biabibi! funditele le primesti dand raspunsuri folositoare celor care pun intrebari pe TPU, apoi fiecare selecteaza un castigator daca raspunsul tau il considera ca fiind cel mai bun, atunci iti acorda acea funditahappy de acordat fundite poti da si tu in momentul in care pui o intrebare pe TPU, si astepti cat mai multe raspunsuri pentru intrebarea pusa de tine, in momentul in care ai gasit un raspuns satisfacator, il declari castigator dandu-i fundita care apare in dreptul raspunsului dand click pe ea.
mult succes si spor la treabahappy

3 răspunsuri:
| ÐÿÅ a răspuns:

Deci vezi funda aia gri din dreapta raspunsului meu. apesi pe ea si asa se acorda o funda.
Iar ca sa primesti trebuie sa raspunzi la cat mai multe intrebari, care sa le fie de folos celorlalti membrii TPU.

| Maysa a răspuns:

Servus, Bia!
Toți cei care au răspuns la întrebarea ta au lăsat la o parte, chiar și pentru câteva momente, interesele și grijile proprii pentru a-ți oferi un sfat, o soluție, o vorbă bună sau măcar pentru a-ți lumina chipul cu un zâmbet. A alege un răspuns câștigător înseamnă a-ți arăta recunoștința față de cel care consideri că te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte și, în același timp, va putea să se bucure de faptul că a reușit să te ajute cel mai mult. A alege un răspuns câștigător poate fi felul tău de a mulțumi pentru ajutorul primit happy
Pentru a dărui funde, faci clic pe panglica gri din dreapta răspunsului care ți-a fost cel mai de folos, și dai OK întrebării care o să-ți apară pe ecran
O zi senină,
Florentina

| Maysa a răspuns:

Pentru a primi funde, trebuie să fii de folos comunității [adică să ajuți] cu răspunsuri folositoare.

Întrebări similare