anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum elimin un prieten din lista prietenilor pe TPU?

Răspuns Câştigător
| anonimabubulina a răspuns:

Pai acolo in stanga unde scrie logat ca aiscrim putin mai jos scrie prieteni, dai acolo si iti va aparea la fiecare prieten in parte "Sterge prieten"alegi prietenul pe care vrei sa-l elimini din lista si apesi la "Sterge prieten" si iti va aparea "Ok" sau "Renunta", dai "Ok" si gata. Funda te rog ti-am dat fiecare amanunt in parte

7 răspunsuri:
| Kesha1428 a răspuns:

Pai dai la ramura prieteni si apoi iti arata prieteni iar undeva in dreapta langa numele prietenului apare,, sterge prieten" dai acolo si totul s-a rezolvat!
Te rog da-mi premiu castigator, n-am decat unul...kiss

| StoicaAndi a răspuns:

Intri la prieteni si in dreapta la fiecare nume al prietenului apare sterge dai pe el si gata.Bafta

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Dai click in stanga pe Prieteni il cauti pe respectivu/a si in dreapta numelui de utilizator scrie Sterge prieten

| Muhteşem a răspuns:

In stanga paginii pe TPU, dai la ''Prieteni'' si in dreptul fiecaruia scrie''Sterge prieten'' dai clik si gata.Succes!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te duci in lista ta de prieteni si dai pe Sterge prieten din dreptul aceluia. Numai bine!

| Deyutzica a răspuns:

Apesi la "prieteni" si te uiti la poza omului pe care vrei sa-l stergi.In dreapta persoanei scrie "sterge prieten". Apesi acolo si persoana dispare din lista ta de prieteni.

Funda?

| denyiuly a răspuns:

Buna Aiscrim!
este simplu! te logezi si apoi in stanga iti va aparea un tabel si vei vedea mai multe categorii
VIZUALIZARE PROFIL
EDITARE DATE LOGARE
EDITARE PROFIL
MESAGE
INTREBARILE MELE
RASPUNSURILE MELE
INTREBARI FAVORITE
PRIENTENI-AICI.dai clic si iti va aparea lista cu prietenii tai.in dreapta fiecaruia apare scris cu rosu stergeti prieten. dati clic si gata. sper ca te-am ajutat Aiscrim.SUCCESthumbs upwave