Nu ai cum sa faci acest lucru.Chiar daca i-ai ignora pe unii dar ei tot ti-ar vedea postarile tale.
Nu ai aceasta optiune, intrebarile tale sunt vizibile pe site si din profilul tau.
Alexandra - TPU
Nu poti, dar daca postezi o intrebare, ai minim 1 raspuns, si o stergi, ea nu se va sterge, ci apare pe site ca postata de "Anonim".
Nu poți "personaliza" întrebările.
Odată postată, o poate vedea întreaga comunitate.
Dar de ce sa nu le vada? Pana la urma de aceea le postezi, pentru a fi vazute si pentru a primi raspuns.In orice caz, nu exista pe site o astfel de optiune, dar daca nu le mai vrei in cont, le poti sterge aici: http://www.tpu.ro/site-users/questions/ Ele nu vor fi complet sterse de pe site, decat in cazul in care nu au primit raspuns. Cele care au primit raspuns, vor aparea ca fiind anonime.Numai bine.
Katya, dar tu cum morcovul meu ai facut sa nu iti mai pot vedea raspunsul?!
Am un nou hobby si anume magia. Incercam eu cate ceva pe aici, dar probabil am incurcat formulele magice si uite asa mi-a disparut raspunsul...Ca tot veni vorba, chiar acum ma pregatesc sa scot un iepuras din joben. Sper ca de data asta sa nu mai intervina nimic neprevazut.
Buna, Silyca!
Odata ceai postat intrebarea si ai ales categoria la categoria acea o so vada toata lumea.
Dar uni chiar nu vor sa raspunda la intrebarea ta iar unii da.
Dar stai fara crizi toata lumea iti vede intrebarea.
Sper ca raspunsul meu te-a ajutat.
Si acum te rog Xx FunditaxX