Trebuie să-i ştii numele nou. Sau cauţi la căsuţa cu întrebări şi răspunsuri: scrii numele vechi, or să-ţi apară câteva întrebări sau răspunsuri în care a fost menţionată [dacă a fost], respectiva trebuie să fi răspuns, dai click pe ea şi poate e acelaşi cont, dar cu alt nume. IDK.
Baftă!
Intri la "Comunitatea" http://www.tpu.ro/uşeri şi îl cauţi după nume de utilizator, introducând nickname-ul lui în a doua căsuţă de căutare, cea de jos.
Succes!
Buna allexandra!
intri la comunitate htpp://www.tpu.ro/useri
scrii in a doua casuta numele respectivului utilizator si dai ''enter''.iti vor aparea toti useri care au acel nume in ordine descrescatoare. sper ca te-am ajutat.pa,pa,pa:-h
Pai dai click pe numele tau si iti apare profilul propriu.Mai sus undeva deasupra pozei apare UTILIZATORI si dai click apoi in bara aia scrie numele si dai cauta.
Scti pe google TPU profil si numele de exemplu TPU profil Gabi87(e mortal asta). Funda?
Dar isi poate schimba numele? De exemplu daca a avut numele Cristina. si eu asta il stiu. dar si l-a schimbat altfel si eu nu il stiu pe cel nou... daca il scriu pe cel vechi imi va da profilul ei? Sau trebuie sa ii stiu numele nou?
тøхх întreabă:
Alexa_Timis_1979 întreabă:
Fashion întreabă:
Guts67443 întreabă: