anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi aleg o intrebare favorita?

Răspuns Câştigător
| 凸florina凸 a răspuns:

Pai unde vrei sa scrii un raspuns mai jos scrie

Urmareste intrebarea sau adauga la favorite. si dai pe care vrei. e chiar dedesubt de acest chenar unde ti-am scrie eu.

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

In partea de jos al fiecarei intrebari ai o optiune "adauga la favorite". Daca vezi o intrebare, care iti place/te intereseaza in mod deosebit, dai clic pe acest buton, si aceasta va fi adaugata la favorite (iti recomand sa te gandesti de doua ori inainte s-o adaugi, pentru ca n-o vei mai putea sterge din lista ta de favorite). Succes!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Deschizi întrebarea ca și cum ai vrea să răspunzi, iar dedesubt, cu portocaliu, în partea stângă a chenarului pentru răspuns scrie Urmarește întrebarea apoi Adaugă favorite. E suficient un click.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Cand intri pe o intrebare, o sa observi mai jos scris cu portocaliu "adauga la favorite". Da-i click acolo, si intrebarea va fi adaugata la sectiunea "intrebari favorite" unde o poti gasi in partea stanga la o rubrica separata.
Mai exista si varianta: "urmareste intrebarea", consta in anuntarea printr-un email de fiecare data cand la intrebarea respectiva s-a publicat un raspuns.
Sper ca te-am ajutat! O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://i.imgur.com/s0pur.png
Dupa
http://i.imgur.com/Wrp1g.png
Sper ca ti-am fost de ajutor;)!

Întrebări similare