| pwp_5813 a întrebat:

Cum imi pot pune poza la profilul de pe TPU?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Intră la "Editare profil" (în stânga), selectează/încarcă o imagine şi salvează! Poza ta va apărea în câteva ore-zile, nu imediat.
Succes!

| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Tu,deja ai poza la avatar esste o pisica alba cu niste pui de gaina parca.Cand dai click pe tine nu se vede acea poza pentru ca trebuie sa astepti o zi pentru a se actualiza toate datele.Dar daca vrei sa ti-o schimbi trebuie sa dai la "Editare profil":http://www.tpu.ro/site-users/edit/
Apoi jos langa sex(Feminin vs Masculin) scrie "Alegeti fisierul"sau ceva de genul dai click acolo si iti pui o poza din computerul tau.Si apoi dai la "Salvare profil"(jos de tot).Dar totusi cum ti-am mai zis tu acum ai o poza la avatar inca nu se vede pe profilul tau pentru ca trebuie sa se actualizeze datele.
Pa, pa!

| Ramonaaaa a răspuns:

Ai deja poza la profilul de pe TPU.Pe aia cum ai pus`o? Anyway oh go on
Dai la 'Editare Profil' si vezi acolo jos 'Selecteaza imagine profil'.
Apesi 'Browse', alegi o poza din pc tau si apesi 'Salveaza profilul'.

| HurremSultan a răspuns:

Buna^^ pai.dai in dreapta la EDITARE PROFIL si vezi jos de tot ca scrie ALEGE FISIER dai acola si alegi poza respectiva! SUCCES!

| Anaeli a răspuns:

Acum ai poza. Daca vrei sa o schimbi te loghezi, "Editare profil", iar in dreapta jos va scrie "Selecteaza imagine profil". Dai Rasfoire, alegi din calculator poza dorita si apesi "Salveaza profilul". Insa uneori dureaza si cateva zile pana sa apara noua poza.

| KatherineKath a răspuns:

In stanga (ta) este editare profil dai clik apoi mai jos este "Selecteaza imagine profil" dai pe "Browser" sau "Rasfoire" depinde, alegi poza dorita din calculatorul tau
apoi nu uita sa salvezi "Salveaza profilul" Sper ca te-am ajutat

Întrebări similare