| tpuareproblemetehnice a întrebat:

Cum imi pun pozaaa?/

10 răspunsuri:
| KidOoNh a răspuns:

Poi du-te la editare profil apoi mai in jos o sa apara sa dai browse si dai browse si alegi poza din PC funda

Apache
| Apache a răspuns:

Editare profil-jos ai choose file -dai browse si ok!
acum ai poza la avatar...dar va dura ceva pana cand siteul isi va face update, si poza va fi publica!
. plus ca si poza trebuie sa fie de un anumit format si o anumita dimensiune!
...chestii standard!

| Iama a răspuns:

Dai la editare profil si ai jos incarca fotografii asu ceva de genul si dai rasfoire alegi... sper ca ti-am fost de ajutor si vreau fundita

| mgtow a răspuns:

Dai la editare profil si acolo o incarci.

| Allkin a răspuns:

Buna.Selectezi din Meniul din stanga "Editare profil" dupa care jos gasesti "Selecteaza imagine profil". Selectezi poza pe care o vrei si dai "Salveaza profil".S-ar putea sa nu sa iti apara imediat dar peste cateva ore sigur se va observa.Bafta!

| Muhteşem a răspuns:

Da la''editeaza profil'',apoi in josul paginii este''selecteaza imagine profil'' dai clik pe''alege fisierul'' iti alegi poza din PC, apoi dai''salveaza profilul'' si gata, SUCCES

| mihaelapisica a răspuns:

Buna eu sunt prima care iti voi spune: Mai intai te duci la pagina ta unde scrie iar in partea dreapta unde srie Vizualizare profil, mesaje... etc scie Editare profil. Da acolo si scrie incarare fotografie de pe brows si selecteaza dintr-un document o poza
Te rogggggg fundiza?

| LyaLiana a răspuns:

Poza la TPU?
daca da atunci dai "editare profil" iar acolo iti apare " Selecteaza poza de profil " si dai rasfoire, iti alegi ce poza vrei si dupa dai "Salveaza profilul " si gata.ori se vede poza imediat ori dupa ceva timp ( maxim o ora cred )

| VisătoareaDePeLună a răspuns:

1.Dai la ''Editare profil''(este in partea stanga a ecranului)2. Daca dai mai in jos o sa gasesti optiunea''Chose File''dai pe ea.3.Iti alegi poza dorita. 4. Dai la ''Salveaza profilul''si gata.

| Biby a răspuns:

Buna!
1.Te loghezi
2.In stanga apar:

Vizualizare profil
Editare date logare
Editare profil
Raspunsurile mele
Intrebari favorite
Prieteni
Notificari
Logout
3.Dai pe editare profil.
4.Acolo apar mai multe date.
5.Dai la selecteaza imaginea de profil.
6.Alegi imaginea.
7.Dai pe salveaza.
8.Poate dura si 2 zile sa apara poza la profil,deci nu te ingrijora.
9.Sper ca te-am ajutat!
10.Bye!big grin