| CandyLove a întrebat:

Cum imi pun si eu avatar aici la TPU is nouabig grin plss raspuns funda daca imi iese

Răspuns Câştigător
| AnneMarri a răspuns:

În stânga (scrie cu portocaliu) ai „Vizualizare profil", „Editare date de logare", „Editare profil", „Mesaje", „Întrebările mele", „Răspunsurile mele", „Întrebări favorite", „Prieteni", „Notificări", şi „Logout".
Tu dai la „Editare profil" şi acolo vezi „Nume public", „Prenume", „Nume", „Email", „Localitate", „Zi de naştere", „URL blog", „Sex" şi „Selectează imagine de profil". Jos de „Selectează imagine de profil" vezi „Alegeţi fişierul" şi dai acolo, îţi alegi o poză din calculator şi dai la „Salvează profilul".
Dar să ştii că trebuie să aştepţi o zi sau două (acum cred că şi imi repede, câteva ore) ca să-ţi apară poza, nu-ţi apare chiar imediat după ce ai pus-o, dar nu-i nimic în neregulă cu ea, aşa trebuie să fie şi sigur va apărea până la urmă.
Lămurt-u-te-am?batting eyelashes

2 răspunsuri:
| AnneBre a răspuns:

Atunci cand iti faci profilul iti scrii numele etc si a doua oaraa cand trebuie sa scrii din nou nume prenumele si celelalte este si un browse pe acolowinking stiu ca nu prea ma pricep la explicat dar poate primesc fundabig grin

| BlueVik a răspuns:

La sectiunea editare profil ai jos adauga fisier.Dai acoo si selecteaza poza din calculator care vrei sa fie avatarul tau.Cauta o poza mai micuta ca dimensiune.Si apropo trebuie sa astepti ceva timp pana sa o poti vedea si tu...asa ca ...fi rabdatoare