| Vali96 a întrebat:

Cum imi schimb poza de profil ca am incercat la "Editare profil" si nimic?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! intra la editare profil, si te duci la selecteaza o poza/imagine de profil, dai click pe alege, si ti se deschide un chenar, te duci in documentele tale sau unde ai tu poze, selectezi poza/imaginea dorita...
sper sa reusestihappy
Mult succes si o zi frumoasa sa aihappy

| CautNume a răspuns:

Trebuie sa astepti pana maine la pranz pentru ca poza trebuie aprobata de un administrator.

| Lightning1997 a răspuns:

La ''Editare profil'' ai mai multe optiuni, printre care si cea cu selectarea imaginii de profil.Iti selectezi o imagine din calculator, apoi salvezi profilul.

| MrAngelus a răspuns:

Dai click pe "Editare profil" din chenarul portocaliu din stanga paginii. Te duci la "Selecteaza imagine profil" si dai click pe "Rasfoire...". Alegi imaginea pe care o doresti, dupa care dai click pe "Salveaza profilul". Gata. Trebuie sa astepti, maine iti va aparea

| RoByTzU123 a răspuns:

Dai la editare profil si acolo e o de aia cu
Selecteaza imagine profil acolo ti-o schimbi

| Vali96 explică:

Am facut deja asta. Dar credeam ca e alta cale. Am facut asta cam de 2 ori si nimic.

| NOname a răspuns (pentru Vali96):

Probabil ai uitat să salvezi.
Mai încearcă o dată, numai salvează de data asta. Iar poza îți va apărea pe profil luni după masă (dacă nu va fi obscenă).
Succes.

| Vali96 explică (pentru NOname):

Nu am uitat sa salvez. Dar o sa incerc acum fara sa salvez.

Dacă ai făcut totul "ca la carte" și ai și salvat, este posibil să fie o eroare (a contului tău). Trimite un mesaj la Contact!

| Vali96 explică (pentru NOname):

O sa trimit luni daca nu se schimba.winking

Eventual, încearcă o altă imagine! Poate dimensiunea celei pe care încerci s-o încarci nu este potrivită.

Răspuns utilizator avertizat