Nu poti afla doar daca te uiti la raspunsurile tale care nu au primit funda. ( probabil cineva care a dat si el raspuns la aceea intrebare si il verifici la profilul lui - Voturi dat de x )
Pai am 143 de raspunsuri si doar 14 sunt cu fundita, as citi pierde mult timp, dar multumesc oricum.
Uite,acum ţi-am mai dat şi eu un stupid, să numeri cu unul mai mult.
Tu poti da si 70 ca nu ma intereseaza...
Atunci de ce mi-ai răspuns?
Pai tu ce te bagi in seama? A-ti sarit toti la gatul meu sacalilor!
Ce răi suntem. Şi ce ai de gând să faci?
Sti vorba aia cu "la nebuni da-le dreptate si lasa-i in pace"? Deci, o seara buna...
Credeam ca daca iti scot ignorul, realizezi ca nu pot sa te sufar si nu te mai bagi in seama aiurea.Pe mine ma deranjeaza ca s-a gasit tocmai unul ca tine sa ma comenteze...hai ignor tu si toti maimutoii ceilalti cara ma critica aiurea...
Inseamna ca sunt importanta de iti dai interesul atat? Lasa-ma in pace nesuferitule!
Zic ca nu sunt copil si ca fiecare are dreptul sa-si aleaga personalitatea proprie, si da poate ca dau raspunsuri stupide si chiar idioate, dar asa sunt si cine ma place cu adevarat ma place asa ciufuta cum sunt eu.NOname a fost draguta cu mine de fiecare data si si-a castigat respectul meu,deci,o sustin. Legat de site, sa-l modifice daca vor adminii, ca celorlati care nu le convine site-ul sau userii site-ului pot schimba oricand pagina.P.S.-asta cred ca fost cel mai gandit raspuns al tau
Auza,am si eu o intrebare mai personala asa.Am citit ca esti insurat si ca ai o fetita(sa-ti traiasca), cati ani ai? Pai cred ca o sa-mi sterg contul de pe TPU sau o sa intru de pe al altcuiva...Si la o adica ce se intampla cu voturile "stupid'conteaza la ceva? Cred ca s-a facut cam mult tam-tam pe o intrebare amarata
Deci esti cam in varsta daca ai deja 3 copii, nu? Cum poti fi rau cu cineva pe care nu cunosti? Legat de raspuns, las-o asa cum a picat si eu ies ca sunt racita cobza si nu vreau sa ma mai enervati voi...