anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot afla ce raspunsuri date de mine au fost catalogate ca fiind stupide, dar fara sa le citesc eu pe toate? Pe profilul meu imi spune ca sunt 5, dar nu mi le si arata.Multumesc.

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Nu poti afla doar daca te uiti la raspunsurile tale care nu au primit funda. ( probabil cineva care a dat si el raspuns la aceea intrebare si il verifici la profilul lui - Voturi dat de x )

| corinusdeplus a răspuns (pentru evenso):

Pai am 143 de raspunsuri si doar 14 sunt cu fundita, as citi pierde mult timp, dar multumesc oricum.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru corinusdeplus):

Uite,acum ţi-am mai dat şi eu un stupid, să numeri cu unul mai mult.

| corinusdeplus a răspuns (pentru Woodenpints91):

Tu poti da si 70 ca nu ma intereseaza...

Atunci de ce mi-ai răspuns?

Pai tu ce te bagi in seama? A-ti sarit toti la gatul meu sacalilor!

Ce răi suntem. Şi ce ai de gând să faci?

Sti vorba aia cu "la nebuni da-le dreptate si lasa-i in pace"? Deci, o seara buna...

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu poți. Nu există o astfel de opțiune.

| ChioruL14 a răspuns:

Ca sa nu mai pierzi timpul...sunt stupide toate.

| Lightning1997 a răspuns:

I-am dat si eu 2 nefolositori si 2 stupizi, pentru ca i-a meritat.

| corinusdeplus a răspuns:

Credeam ca daca iti scot ignorul, realizezi ca nu pot sa te sufar si nu te mai bagi in seama aiurea.Pe mine ma deranjeaza ca s-a gasit tocmai unul ca tine sa ma comenteze...hai ignor tu si toti maimutoii ceilalti cara ma critica aiurea...

Inseamna ca sunt importanta de iti dai interesul atat? Lasa-ma in pace nesuferitule!

Zic ca nu sunt copil si ca fiecare are dreptul sa-si aleaga personalitatea proprie, si da poate ca dau raspunsuri stupide si chiar idioate, dar asa sunt si cine ma place cu adevarat ma place asa ciufuta cum sunt eu.NOname a fost draguta cu mine de fiecare data si si-a castigat respectul meu,deci,o sustin. Legat de site, sa-l modifice daca vor adminii, ca celorlati care nu le convine site-ul sau userii site-ului pot schimba oricand pagina.P.S.-asta cred ca fost cel mai gandit raspuns al tauhee hee

Auza,am si eu o intrebare mai personala asa.Am citit ca esti insurat si ca ai o fetita(sa-ti traiasca), cati ani ai? Pai cred ca o sa-mi sterg contul de pe TPU sau o sa intru de pe al altcuiva...Si la o adica ce se intampla cu voturile "stupid'conteaza la ceva? Cred ca s-a facut cam mult tam-tam pe o intrebare amarata

Deci esti cam in varsta daca ai deja 3 copii, nu? Cum poti fi rau cu cineva pe care nu cunosti? Legat de raspuns, las-o asa cum a picat si eu ies ca sunt racita cobza si nu vreau sa ma mai enervati voi...