Nu e treaba nimanui daca sau de ce dezactivez un cont si inca nu au ajuns scuzele la mine, sau nu trebuie sa-ti ceri ca esti fata?
Din cauza mea, scuza-ma adinadobre2000 eu sunt singura care ar trebui sa stearga propriul cont.
Ti-am trimis mesaj si am si comentat la raspunsul tau...
Nu e vina ta... nici a lui Adina ci pentru simplul fapt ca asa vreau eu.
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat imi iubesc mai mult pisica.
Ba da e vina mea, sunt sigura! Si eu iubesc mai mult animalele ca persoanele dar nu inteleg ce am facut... Mi-a trecut. Oh, scuze, uitasem ca eu trebuie sa stau inchisa intr-o cutie cu botnita la gura.
Daca asta iti doresti... Pa.
POti sa crezi ce vrei, este fix problema ta si numai a ta. Nu stiu daca trebuie sa dau socoteala cuiva sau cer permisiunea sa inchid un cont fie el de TPU, Yahoo, Facebook, Skype sau de pe alte retele. Cand am deschis acest cont nu am cerut acordul nimanui, in mod automat administratorii TPU si-au dat acordul sa-l fac deci tot ei isi vor da acordul sa-l sterg. Nu trebuie sa se simta cineva vinovat pentru asta nici tu, nici Adina sau alt membru din aceasta "gasca nebuna".
Cred ca ce am vorbit noi ieri, daca a zis,, oameni,, inseamna ca se refera si la noi, (chiar nu stiu ce am facut )...
Nu e vina ta, e a mea, zice el asa ca sa nu ne simtim vinovate dar eu stiu...
Imi pare rau
Crede ca am ceva cu el, nu e asa, el a spus ca nu are nimic cu mine, eu de ce as avea ceva cu el?
Adina draga, ma repet nu este nimeni vinovat. Asa simt eu acum ca trebuie sa-l dezactivez sa nu mai fie nimeni suparat pe aici.
Trebuie sa ai un motiv... dar daca zici tu ca nu...(se vede cum vorbesti, esti suparat )
Toti trecem prin zile bune si zile rele. Uite ca azi am eu o zi mai proasta. Pana ma fac mare imi trece.
Am "murit" de aici. Va las singuri CA SA NU MAI FIE NIMENI SUPARAT.
Pa adinadobre2000, pa goethe.
Conversatie/distractie placuta.
Daca plec eu si iti vrea binele ( aminteste-ti mesajul ) nu o va face. O zi buna. Dupa cum spuneam, am "murit" de aici. Ca sa fiti fericiti
Eu chiar nu aveam nimic cu tine, si imi pare rau ca te-ai suparat, dar na..., si dupa cum am spus :,, ma bucur sa fim prietene,,, si sper sa mai vb.Pa.
La dezactivare completa intri in setarile contului meu si jos eliminare profil cauti bine.
Daca vrei sa vorbim trimite-mi un mesaj sau e-mail ca aici nu mai am ce face.
P.S.: Nici eu nu am nimic cu tine si ma bucur sa fim prietene dar nu inteleg ce are goethe... Se pare ca trebuie sa fii mereu fericit langa el.
Poate.....nici mie nu imi raspunde... hai ca vb noi.
Eu am raspuns destul de clar. Nu am zis ca nu vreau sa vb cu voi. Am zis ca nimeni nu este vinovat. Eu vreau sa dezactivez contul. Adina, pana acum nu am raspuns? SkylerEmoGirl99 pana acum nu am raspuns?
Ma gandesc ca e vorba de contul tau.
Pentru asta trimite la CONTACT (drepta sus) doleanta ta (eventual cu un motiv)
Trebuie sa stii ca postarile tale nu vor disparea de tot, ci vor aparea ca,, anomim)
Bine, dar eu ma refeream ca nu raspunzi pe e-mail, nu aici.
Scuze. Acum 5 minute l-am verificat si nu aveam decat notificari de la TPU, nimic de la tine. Scuze. Acum raspund