| WhiteLife a întrebat:

Cum pot lua legatura cu o persoana daca sunt utilizator junior si nu mi se permite sa-i trimit mesaj?

Răspuns Câştigător
| BuGz a răspuns:

Comenteaza la un raspuns pe care l-a dat
II va aparea la notificari

| WhiteLife explică (pentru BuGz):

Multumesc frumos pentru raspuns!

ps: ce idee buna!

| BuGz a răspuns (pentru WhiteLife):

Stiu happy
Nu uita FUNDOIULwinking

Pai raspunsurile sunt bune amandoua, nu pota alege unul. Desi tu ai raspuns mai repede si raspunsul pe care l-ai oferit e o solutie pe care o pot accesa mai repede, caramela mi-a dat un raspuns, nu pot zice la fel de bun, dar este, totusi un raspuns bun. Ea mi-a spus cam ceea ce vroiam sa stiu.

Imi pare rau, dar eu nu as putea alege unul din cele 2 mesaje. Eventual, peste 5 zile (daca ajung membru senior) va voi vota pe amandoi.

Eu din cate stiu membrul este obligat practic ( daca vrecventeaza intrebarea si a pprimit raspuns ) sa ofere unui alt membru o funda!
Nu conteaza care este acela!
( cine nu da finda este " nesimtit " ( scuzati expresiia )

Da, imi cer scuze, am citi acum mai amanunti acest capitol din regulament. Scrie ca am la dispozitie 2 zile pentru a da o funda, iar daca nu o dau in termen de 2 zile se alege automat.

Multumesc pentru ca mi-ai zis, probabil daca nu mi-ai fi zis n-as fi citi mai amanuntit.

Nu ai pentru ce!

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
mai asteapta 5 zile si devii membru senior vad ca ai peste 100 de raspunsuri..atunci vei comunica cu cine doresti.
O seara bunahappy

| WhiteLife explică (pentru caramela):

Iti multumesc si tie!

| PotatoMustDie a răspuns:

Nu poti decat daca faci un comentariu la o intrebare postata de el.