| Mayar a întrebat:

Cum pot sa dau report la un utilizator de aici de pe TPU? Am vazut ca doar ignor exista, dar eu ma refer cum sa ii dau report astfel incat adminii de la TPU sa se sesizeze.
Mersi

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Tu poti incerca, dar nu stiu daca admina va tine seama. Poate doar daca esti jignita.
Poate sunteti intr-un conflit.Si poate asta insemna vot abuziv.
Incearca sa il raportezi, si asta cat mai repede.Dar totodata pune-l la ignor si nu te mai putea sa te votezi.E MAI SIGUR!
Nu stiu ce se intampla cu utiliztorii suspendati pentru vot abuziv. Daca pot vota in continuare, nu ai facut nimic, te vota in continuare... Cel mai sigur e sa-l blochezi!

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Scrii la contact cu linkul profilul utilizatorului respectiv

| Mayar explică (pentru Fatamuntilor):

Ok, mersi happy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Mayar):

Cine a reusit sa te supere /enerveze?

Https://www.tpu.ro/utilizator/abkhot
da miliarde de voturi eronate+nefolositoare.
Era un alt utilizator cu poza de vulpe ce dadea mii de voturi folositoare, si totusi i-a fost suspendat contul. Atunci acest utilizator ce face abuz in sens negativ de ce nu ar avea parte de acelasi 'tratament'? >:)

Inteleg. mersi mult de ajutor happy o sa il blochez atunci

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Mayar):

Tu poti incerca, dar nu stiu daca admina va tine seama. Poate doar daca esti jignita.
Poate sunteti intr-un conflit.Si poate asta insemna vot abuziv.
Incearca sa il raportezi, si asta cat mai repede.Dar totodata pune-l la ignor si nu te mai putea sa te votezi.E MAI SIGUR!
Nu stiu ce se intampla cu utiliztorii suspendati pentru vot abuziv. Daca pot vota in continuare, nu ai facut nimic, te vota in continuare... Cel mai sigur e sa-l blochezi!