Intra pe profilul ei si sub numele ei este un buton pe care scrie "Ignorati userul". Apasa-l sau vezi ce faci tu cu el.
Dar ce nume mai e si ''Führer''!? Daca vrei sa te insult eu numele este ''ChiyoTheo''
Imi iei apararea nasica? app. la muuuulti ani!
Da...pai doar sunt nasica. Mersi de urare
Esti prost meriti sa fii insultat tampitul dracului pentru ce raspuns mi-ai dat
Care?
Ala cu 100 ca valoreaza cat 100
deci ala erai tu nu eu animal fara minte
Ce injuri ma atata ca si mie mii-a dat unu chestia aia da nu l-am injurat ca disperatul. Daca vrei sa injuri du-te frate pe butonul ala mic cu logout si apasa-l apoi injura cat vrei.
Te rog frumos sa iti stergi toate raspunsurile si comentariile ratacioase daca nu vrei sa ai contul suspendat. iti multumesc.(ai o saptamana. daca nu le stergi vei fii inregistrata).
Cata rautate pe voi. Numai sa injurati stiti. De parca numai asta poti sa te intelegi. Acesta este un site unde trebuie sa raspunzi cu cea mai mare seriozitate la intrebarile altora. E precum un site de socializare, doar ca aici ne ajutam unii pe ceilalti. Daca vreti sa injurati ducetiva mama in camp si urlati cat vreti, dupa mine puteti latra si la luna ca nu ma intereseaza. Cand e vorba de ajutat trebuie sa ajutam, ca asa putem toti sa ne bagam si sa ne scotem.
Corect
Intra si tu pe mess putin
Intru diseara
(luni seara)
Da nepotul tau sa cine ti-o fi tie. a raspuns cu seriozitate?
tu asa crezi imi da un site- si zice ca asa sunt eu nu?
Da da da cate dreptate ai bunic-o
Nu merge sa sterg raspunsurile am incercat de o ora si tot nu merge
Ai pus la t/a. Acolo se fac glume in caz ca nu stiai.
Eu sunt doar nasa, si plus de asta, nu vorbeam in special de tine ci de toti cei care injura pe acest site.
Ionut299273 întreabă: