| darielle a întrebat:

Cum pot sa imi sterg contul de pe TPU? Unii imi trimit mesaje urate si nu vreau sa se mai intample asta...

FUNDITSSA!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Crezi că merită să-ţi ştergi contul pentru o prostie ca asta?
Poţi să blochezi utilizatorul, ca să nu mai primeşte mesaje de la el, sau/şi să-l raportezi, trimiţând un mesaj la Contact http://www.tpu.ro/contact.
Apropo, dacă tot ai întrebat, tot aşa îţi ştergi şi contul, trimiţând un mesaj la Contact şi rugându-i pe admini să ţi-l şteargă.
Succes!

3 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Mesajele nu sunt o problemă,poți bloca utilizatorul respectiv, scrie acolo.
Este alegerea ta. Nu îți poți șterge singură contul TPU. Du-te pe bara de sus unde scrie Contact și scrie tot ce trebuie și acel mesaj se va trimite administratorilor iar ei îți vor șterge contul.
Dacă nu găsești pe bară sus, uite aici link-ul.
http://www.tpu.ro/contact

Baftă!

| darkrider a răspuns:

Pai ii poti raporta pe respectivii utilizatori, sau ii poti ignora.
Ori, alta solutie, faci o lista neagra cu ei, si o postezi undeva aici...astfel lumea va sti sa ii evite

| emy a răspuns:

Scuza-ma, dar nu inteleg de ce vrei tu sa-ti stergi contul! Tu ai loc de toata lumea, nu? No, cine nu are loc de tine, de mine etc, sa-si stearga ei contul. Eu stiu ca site-ul asta a fost creat pentru ca oamenii sa se ajute intre ei, nu sa se raneasca. Cine nu e in stare sa faca asta, sa plece el de pe site. In plus, cred ca ar trebui sa te gandesti si la tine ca poate vei mai avea vreodata nevoie de ajutor din partea tpusi la ceilalti useri de pe TPU care nu te-au suparat cu nimic si care poate au nevoie si de ajutorul tau. Pe acei useri, poti sa-i blochezi(cum a zis si Ioana) sau poti sa-i ignori sau poti sa-i avertizezi ca, daca nu se potolesc, le faci reclamatie la manager-ul site-ului. Ar merita, poate, chiar sa le-o faci, dar na... Pana urma e decizia ta.
Daca totusi decizi sa-ti stergi contul, intra la sectiunea "Contact"(in partea dreapta a paginii, sus, si scrie un mesaj catre manager-ul site-ului). Imi pare rau pentru tine! Toate cele bune!kiss