Consider ca intrebarile puse de mine pe TPU imi pot afecta viitorul intr-o anumita masura.
Ei na , cum asa?
Am pus unele intrebari care din mod juridic imi pot afecta viitoarea meserie si nu vreau sa-mi pierd sansa datorita unor prostii pe care le-am facut in online sau pe alte retele de socializare.
Ce intrebari ma, alea de te-au batut jandarmii? stai linistit ca nu are treaba. Faptul ca ai cazierul patat nu te ingrijoreaza pentru meseria de viitor, doar ce ai intrebat aici te ingrijoreaza?
Tu realizezi ca intrebarea a fost pusa la troll si din plictiseala mea si se pare ca am stârnit foarte multe păreri.
Unii au stiu de gluma alții au luat in serios.Toate raspunsurile mele sunt in mare parte troll, doar la cele de mecanica si sport mai raspund serios, e normal sa mai trollez si cu o intrebare ca sa mai amuz oamenii°-°.
Si ce ti-am raspuns eu sa duci covorul la iml crezi ca a fost pe bune?
Nu,cam tu esti singuru care a stiu ca e gluma
La cati prosti sunt pe platforma asta, stai linistit, secretul tau e in siguranta
Stai frate linistit ca nu se ia nimeni de tine pentru atata lucru, oricum esti sub anonimat! crezi ca se deranjeaza jandarmeria sa te caute pe tine pentru ca ai facut misto de ei? altii zic chestii mult mai grave.
Nu intelegi, tot ce am facut in online o sa se afle, absolut tot, pana si ce am facut cu Vpn si nu vreau sa-mi ratez sansa pentru o cariera buna.Incerc sa sterg tot dar vad ca nu ma ajuta nici un moderator.
Esti paranoic!
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: