| DaNtE a întrebat:

Cum pot schimba luminiozitatea unui laptop?
Funda!(scuze de categorie)

Răspuns Câştigător
| rossi46 a răspuns:

Pai ai 2 posibilitati. Una ar fi sa folosesti butoanele dedicate de pe tastatura. Trebuie sa te uiti dupa simbolul de luminozitate care il gasesti pe una din tastele "F" (simbolul este un soare sau bec) apoi apesi tasta "Fn" impreuna cu butonul respectiv care simbolizeaza luminozitatea cu +. Daca nu reusesti asa intri in Start - Control Panel - Mobile PC - Power Options si aici gasesti o coloana cu cateva subcategori unde selectezi "Adjust the display brightness". Aici ai setari pentru doua cazuri: 1 cand laptop-ul functioneaza pe baterie si 2 cand laptopul este conectat la priza. In functie de ce situatie te intereseaza poti sa maresti luminozitatea ori intr-unul din cazuri, ori in ambele cazuri. Trebuie sa ai in vedere ca daca folosesti laptopul pe baterie, cu cat luminozitatea este mai sporita, cu atat bateria se descarca mai repede. Succes!

3 răspunsuri:
| akaa a răspuns:

Pai. acum depinde ce laptop ai. Eu am un laptop Lenovo si... are un buton portocaliu Fn. Tin apasat pe ala si apas pe sageata in jos pentru. a da mai mica lumina si sus pentru. a da mai mare lumina. Sau daca nu du-te la control panel si vezi pe acolo. fundita? big grin

| SEBASTIANDER a răspuns:

Nu se poate creema si eu am incercat da nu se poate!sad

| bogdan324 a răspuns:

Pai apesi pe butonul care scrie Fn si si apasat si sateguta de jos sau de sus, daca o tii pe aia de jos sa mai inchide lumina, daca dai pe sageata de sus dai mai luminos. Funda?

Întrebări similare