| ZURRYY a întrebat:

Cum pot sterge un raspuns de pe TPU ..raspuns cat mai repede va rog scuze categoria funda

Răspuns Câştigător
| Konata a răspuns:

Buna!
Pai vezi ca in stanga paginii sunt toate detaliile profilului tau acolo unde scrie ''Logat ca ZURRYY''. Te duci la ''raspunsurile mele'' si ti-se vor insira toate raspunsurile tale. Deasupra raspunsului ai 2 casute: una verde si una rosie. Pe una scrie editeaza si pe una scrie abrobat. Sub raspuns mai este o casuta rosie pe care scrie raspuns happy. Apesi acolo si iti va aparea un fel de mesaj in care sa scrii motivul pentru care vrei sa stergi intrebarea insa nu e necesar sa scrii. Apesi ''sterge''. Apoi, dupa 2-3 minute te duci la casuta ta de email si vei vedea un email pe care scrie 'confirmare stergere raspuns'' sau ceva de genul si apesi pe el. va trebui sa accesezi un link ca sa poti sterge raspunsul. Accesezi linkul si raspunsul tau va fi sters. happy

2 răspunsuri:
| RyGoLeTa a răspuns:

Buna!

Dai la Raspunsurile mele, dai pe sterge raspuns, iar apoi dai pe sterge, o sa iti apara Sigur vrei sa stergi acest raspuns? dai ok, vei primi un email in care va fi o intrebare de genulbig grinaca vrei sa stergi raspunsul da click pe linkul de jos si ai dat si gata ai sters raspunsul.
Sper ca vei reusi! Succes si o seara minunata!

| Alexandru98 a răspuns:

Te duci la răspunsurile mele
dai sterge raspuns
si bingo
l-ai sters insfarsit
ai