| AlinnJe a întrebat:

Cum primesc tricoul?
bunaa! am vazut ca spune tricoul a plecat spre mine pe locul 2 si spune ca o sa il trimita la adresa mea.DAR DE UNDE stiu ei adresa mea? sau care este procedeul?
funda cui ma ajuta big grin

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ca sa primesti tricoul trebuie sa fii pe locul I intr-o zi, asta dupa ce administratorul verifica daca toate raspunsurile se incadreaza in regulile TPU.
Daca iesi pe locul I o sa-ti trimita un mesaj in care iti vor cere sa le comunici datele tale (nume si prenume), precum si adresa ta si acolo iti vor trimite tricoul.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
in lupta pentru tricou, doar cel aflat pe primul loc cu cele mai bune raspunsuri de calitate pana la miezul noptii primeste tricoul, 2-3 nu primeste nimic.iar daca vei fi pe prima pozitie, vei primi un mesaj prin mail prin care se cere sa iti lasi datele personale.
O zi frumoasa sa aihappy

| Tlbi a răspuns:

Doar locul 1 este premiat, e logic!

| alexs99 a răspuns:

Dupa ce vei termina pe primul loc in topul zilei te vor contacta adminii pe mail pentru a-ti cere detalii.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
NUMAI locul 1 primeşte tricou, nu ştiu de unde ai primit mesaj, vei primi mesaj pe mail DACĂ ai câştigat locul 1.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde ai primit mesajul si de la cine?

| AlinnJe explică (pentru anonim_4396):

Sunt pe locul 2 pe data de 21 aprilie..nu primesc primi 3?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinnJe):

Nu,ci doar primul,imi pare rau. Poti castiga fiind pe locul doi,dua o analiza manuala, adica cel de pe primul loc,are mai putine raspunsuri explicite, mai de inteles, nu numai linkuri, ma intelegi, daca cel de pe primul loc se exprima intr-o maniera care lasa de dorit, etc, ca tine, el cade si castiga locul doi.La un moment dat intri in top 3, dar numai primul castiga. asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti sau cerut datele de contact, il vei primi, altfel, asteapta sa iti fie cerute abia apoi urmeaza expedierea. Daca ai nelamuriri, scrie la CONTACT.