| Ho1 a întrebat:

Cum primesc tricoul TPU daca traiesc in Moldova?

Răspuns Câştigător
| Lightning1997 a răspuns:

Nu conteaza unde stai, pentru ca il vei primi oricum.Tot ce trebuie este sa dai raspunsuri multe si folositoare, pentru ca adminii iti vor valida raspunsurile si conteaza foarte mult calitatea lor pentru a fi declarat castigator.

10 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Daca esti validat in pozitia de campion al unei zile si locuiesti in Republica Moldova, tricoul va ajunge la tine prin posta.

Alexandra - TPU

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ai intrat in posesia tricoului si iti faci griji ca nu il vei primi? stai fara frica, ai auzit de Curierat rapid? daca nu se vor deplasa( sa zicem prin absurd) vei primi colet.
O zi frumoasa sa aihappy

| CautNume a răspuns:

Mai intai sa ajungi pe primul loc si adminii sa-ti valideze raspunsurile. Dupa-aia vorbesti cu ei.

| Musique a răspuns:

Dacă ești pe primul loc în concurs, nu contează țara în care locuiești, tot vei primi tricoul.
Baftă.

| Azµre a răspuns:

Prin curierat rapid, acum nu știu care e procedura. Cel mai bine dai un mesaj la contact, la alte tipuri de probleme și rogi adminii să îți spună dacă trimit și în afara graniței sau nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tricoul e real? Nu am stiut..., Dar cred ca se vor lamuri cum sa ti-l aduca, nu-ti face griji...

| Ho1 explică:

Mersi la toti!
Toti ati primit cate un VOT folositor.

Răspuns utilizator avertizat
| bogdiy a răspuns:

Iti este trimis la domiciliu

| oananecula a răspuns:

Raspunde, si dupa admini te vor respecta, si ti-l aduc la domiciliu!

Întrebări similare