Buna
Cum pun o intrebare pe TPU?
Foloseste butonul verde "Pune intrebarea ta aici" din stanga ecranului. In cazul in care nu esti logat, ti se va cere sa faci aceasta actiune. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa iti formulezi intrebarea, sa te asiguri ca nu incalca regulile comunitatii si sa o incadrezi la categoria potrivita.
Extras din intrebari frecvente.
Funda se da raspunsului castigator, este o rasplata si un "Multumesc" pentru ajutorul acordat+ funda valoreaza 100 de puncte, funda se da, dar si se primeste, datorita acestor funde primesti punctaj si ocupi un loc fruntas in clasament...
In momentul in care tu ai pus o intrebare pe site, astepti raspunsuri, in dreptul fiecarui raspuns apare o fundita, cand crezi ca ai gasit raspunsul multumitor, poti declara castigator acel raspuns, dand click pe acea fundita
O zi frumoasa sa ai
Aşa cum ai pus-o şi pe asta =))
"03. Cum pun o intrebare pe TPU?
Foloseste butonul verde "Pune intrebarea ta aici" din stanga ecranului. In cazul in care nu esti logat, ti se va cere sa faci aceasta actiune. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa iti formulezi intrebarea, sa te asiguri ca nu incalca regulile comunitatii si sa o incadrezi la categoria potrivita. " - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#03
An pus intrebarea la misto, dar gresisem categoria
Da, da; mi-am dat seama
O zi frumoasă.
Multumesc la fel
Cu plăcere!
Mulţumesc şi eu
E corect "' Asta buna '" Pff Nu stii nimic ))))))
))
Nu mai radeee! Ma intimidezi!
Serios nu sti cum sa pui o intrebare abia ai pus-o!
Funda e in partea dreapta a raspunsului.
Si se zice: multumesc anticipat!
Cred ca ai pus-o la misto! )
Am si zic c-am pus-o la misto )) Ce face plictiseala din om, lol )
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: