Eu n-am opțiunea aceea în stânga; n-am răspunsuri șterse, nu mi-a dispărut nimic de la profil. Dacă o să-mi apăra așa ceva în stânga informația ta mă va ajuta.
Pai si eu cum fac? Am vreo 2500 de raspunsuri sterse de admini (din care cca 950 erau castigatoare)?! Unde ma duc? La cine apelez? Si nu am nici functia -> "Întrebări/Răspunsuri șterse de Admin"si nici "Doresc reanalizarea întrebării" pentru ca intrebarea este disparuta cu totul ->deci nu am ce analiza.
În aceeași situație sunt și eu. Mi-au fost șterse peste 3.000 de răspunsuri per total. Însă presupun că răspunsurile șterse de roboțel (automat) nu fac parte din această categorie, "Întrebări/Răspunsuri șterse de Admin". Ele fac parte din curățenia generală împotriva pirateriei, temelor, spam-ului, etc. și se șterg automat și despre reactivarea lor nu poate fi nici vorbă.
Nu, "teste" e de pe vremea când testau adminii funcționalitatea contului meu (la multe întrebări eu nu reușesc să răspund, ei da), iar link-ul face parte dintr-un răspuns mai lung, care a fost șters ca să se încheie discuțiile pe o anumită temă, care nu-și aveau rostul (au fost șterse răspunsurile tuturor).
Și încă n-ai văzut ce periculoase sunt restul...
(la multe întrebări eu nu reușesc să răspund) Este exact ca la mine.
Daca nu, aveam 100 si de posturi
Si in legatura cu intrebarea, iti trimite prin mail.
anonim_4396 întreabă: