NOname
| NOname a întrebat:

Cum putem afla dacă avem sau nu Postări șterse de Admin?
- Dacă nu ne apare în stânga funcția "Întrebări/Răspunsuri șterse de Admin" și ea nu ne apare nici după ce ne-am delogat și ne-am logat la loc (e un fel de cheiță care o declanșează și o ține activă o perioadă), înseamnă că nu avem nici o postare de acest gen. Putem să stăm liniștiți.
- Dacă nu suntem de acord cu ștergerea vreunei dintre postări și dorim să solicităm reactivarea ei, dăm clic pe "Doresc reanalizarea răspunsului"/"Doresc reanalizarea întrebării" sub postare http://i.imgur.com/4wIe9.jpg, completăm formularul http://i.imgur.com/nWzh2.jpg și apăsăm pe "Trimite!".
- Dacă repostăm iar și iar postările șterse de Admin, nerespectandu-i decizia și sfidând regulamentul, riscăm suspendarea sau ștergerea contului.
M-am gândit că ar fi bine/util să știți toate aceste lucruri, pentru că am observat că mulți au nelămuriri legate de acest subiect.
Numai bine.

8 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Eu n-am opțiunea aceea în stânga; n-am răspunsuri șterse, nu mi-a dispărut nimic de la profil. Dacă o să-mi apăra așa ceva în stânga informația ta mă va ajuta.

neluL
| neluL a răspuns:

Pai si eu cum fac? Am vreo 2500 de raspunsuri sterse de admini (din care cca 950 erau castigatoare)?! big grin Unde ma duc? La cine apelez? Si nu am nici functia -> "Întrebări/Răspunsuri șterse de Admin"si nici "Doresc reanalizarea întrebării" pentru ca intrebarea este disparuta cu totul ->deci nu am ce analiza.day dreaming

| NOname explică (pentru neluL):

În aceeași situație sunt și eu. Mi-au fost șterse peste 3.000 de răspunsuri per total. Însă presupun că răspunsurile șterse de roboțel (automat) nu fac parte din această categorie, "Întrebări/Răspunsuri șterse de Admin". Ele fac parte din curățenia generală împotriva pirateriei, temelor, spam-ului, etc. și se șterg automat și despre reactivarea lor nu poate fi nici vorbă.

| neluL a răspuns (pentru NOname):

Pai nu vroiam sa le reactivez.Nu au fost sterse de robotel automat pentru ca stiu sa-l fentez! Doar asa sa intretin conversatia am pus acesta problema! big grin

| CoquineNoire a răspuns:

Dumnezeule! ai scris "teste" si ai postat un link!
esti periculoasa rau laughing

| NOname explică (pentru CoquineNoire):

Nu, "teste" e de pe vremea când testau adminii funcționalitatea contului meu (la multe întrebări eu nu reușesc să răspund, ei da), iar link-ul face parte dintr-un răspuns mai lung, care a fost șters ca să se încheie discuțiile pe o anumită temă, care nu-și aveau rostul (au fost șterse răspunsurile tuturor).
Și încă n-ai văzut ce periculoase sunt restul...

| Razor4free a răspuns:

(la multe întrebări eu nu reușesc să răspund) Este exact ca la mine.
Daca nu, aveam 100 si de posturi
Si in legatura cu intrebarea, iti trimite prin mail.

| Saverspacew a răspuns:

Sânii măti.