| TheKid a întrebat:

Cum sa-mi pun si eu o imagine la profilul meu?! Funda

Răspuns Câştigător
| xVicky a răspuns:

Dai in stanga pe,,Editare profil",iar jos ai un spatiu liber si langa,,Browse",da click pe,, Browse" si alege o poza.Da,, Salveaza profilul" si o sa-ti apara poza la profil. Sper ca ti-am fost de folos!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Intră la Editare profil, apoi clic pe Choose file, salvezi poza din calculator și la final clic pe Salvează profilul.
Nu uita că poza nouă apare în maxim 24 de ore, nu imediat.
Succes!
Pa, pa.

| música a răspuns:

Buna

Dai la "Editare profil" iar apoi jos in partea dreapta unde iti apare "Selecteaza imagine profil" dai browse si incarci o poza de pe calculatorul tau apoi o salvezi.

Poza nu iti va fi imediat adaugata la profil ci dupa cateva ore maxim o zi o pot vedea si ceilalti.

Succces si numai bine!

| mariacris98 a răspuns:

Pai dai in stanga la editare profil, iar jos ai un spatiu gol si langa scrie browser. Dai pe browser, iti alegi o imagine din calculatorul tau, iar apoi dai pe salveaza profilul. Succes!
P.S. Dureaza cateva ore sau zile pana o sa iti apara imaginea.

| LostInMyDreams a răspuns:

Buna! Pai uite vezi in stanga ai profilul tau acolo dai la "editare profil" si acolo ai "Selecteza imagine profil"si dai la Browse...iti alegi o imagine dai la Salveza Profilul si gata! Sper ca ai inteles.

| Smiley a răspuns:

Dai la EDITARE PROFIL.Jos de tot scrie BROWSE.Dai click pe el si iti alegi o poza din calculatorul tau. Apoi dai la SALVEAZA PROFIL si gata.Bafta!

| andrada_3947 a răspuns:

Apesii pe choouse File si dupa aia trebuie sa iti apara ceva unde sa alegi o poza, alegi poze si dupa aia pe open si dupa ce ai facut astea toate acolo la choouse file in dreapta scrie ce titlu are poze verifici (daca ii poza care o vreai tu) si dupa aia mai injos apesi pe Salvare Profi happy
sper ca ti-am fost de ajutor!
Fundaa♥♥?

Întrebări similare