Si robotelul cretin e un agramat, de exemplu:
trupus-or, nu-mi, ne-am.
O sa le puna cratima intre u-s, u-m, e-a. Asa ca multumim, Cataline!
Problema cu trupusor a fost rezolvata, dar nu-mi si ne-am se modifica doar in structuri: nu-mi place, ne-am certat, etc.
Alexandra - TPU
Buna, Alexandra. Ma bucur ca faceti eforturi pentru imbunatatirea site-ului si ca cititi plangerile si raspunsurile noastre publice.
Dar daca scriu de exemplu "neam prost" sau "numi altfel" sunt tot acele structuri in care se modifica?
Nu, acestea nu se modifica, asa cum poti vedea si din raspunsul tau, unde expresiile sunt afisate corect.
Alexandra - TPU
Si problema lui " a t a t a" din sintagma "atat timp", cand se rezolva? Poate afla si robotelul ala analfabet ca o cacofonie NU inseamna numai ceva de genul "ca cand", ci orice alaturare de cuvinte care se termina, respectiv incep cu aceeasi consoana.
Am incercat sa sterg postarea cand am vazut ce-a facut robotelul ala agramat din ea. Dar, nici atat lucru n-am reusit.
Inceputul intrebarii era "Cum sa ne mai m i r a m". Sper ca, acum, nu mai "corecteaza".
Si ma refeream la reclama complet agramata la nu stiu ce, aia cu niste raze verzi care ies din telefonul unui cocalar.
Stai calm, ca nu am curiozitati din astea! Nu deschid, din principiu, link-uri publicitare si de-alea venite pe mail naiba stie de pe unde. Ma uitam doar cat de cretini sunt aia care fac reclamele, de scriu, cu litere de-o schioapa, asemenea dude.
Eeii...asta e reactia la un mesaj trimis de mine, acum cateva zile, cand, din nou, robotelul analfabet mi-a maltratat o postare. Si nu numai mie. Cineva voia despartirea in silabe a cuvantului "bacalaureat". Majoritatea au postat despartirea corecta, numai ca robotelul n-a fost de acord; el, cand vede o liniuta, vede rosu! Nu conteaza ca liniuta e pentru despartire in silabe sau e cratima; el o pune unde vrea muschiul lui. Si, cum raspunsul Alexandrei nu ma multumise, i-am trimis postarea asta, ramasa analfabeta, desi, la momentul respectiv, m-a luat dracu' chinuindu-ma s-o editez.
Robotelul nu modifica nimic legat de "miram". Cat despre reclame, acestea nu sunt facute de noi si nici nu le putem modifica textele.
Alexandra - TPU
Ruxandra a primit si pe mail o lamurire legata de "miram", dupa ce ne-a scris la contact.
Alexandra - TPU
Ok...uita-te si tu cum arata "miram" in aceasta intrebare, DUPA ce m-am chinuit de 5 ori s-o editez. Asa ca, iar imi insulti inteligenta.
Nu, mai bine, mai cauti si alti inteligenti? Ca pe mine m-ai umplut deja.
Si, apropo de reclama la care ma refeream: in mod absolut bizar, de acum doua zile, a aparut corectata.
@Ramona1 si @silviu este vina robotelului pentru "mi-am" in loc de "m i r a m".
"Cum sa ne mai mi-am ca dam la tot pasul de postari agramate,"
Aha, de ce zici de altii cand nici tu nu esti perfecta?
Cat despre robotelul retardat e chiar enervant...Nu pot folosi prea multe puncte-puncte ca nu ma aproba...
Vai,ce adresare fara nici un inteles.Prima parte e foarte gresit scrisa.Nu te verifici inainte sa postezi si sa risti sa te faci te ras?
Incearca TU sa scrii "m i r a m", fara space si vezi ce parere are robotelul idiot!