ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Cum sa ne mai mi-am ca dam la tot pasul de postari agramate, cand reclamele de pe paginile TPU sunt la fel de agramate?
Doresti sa STI?
Asa scrie cu litere de-o schioapa.
Imi pare rau, dar robotelul cretin nu ma lasa sa pun link.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si robotelul cretin e un agramat, de exemplu:
trupus-or, nu-mi, ne-am.
O sa le puna cratima intre u-s, u-m, e-a. Asa ca multumim, Cataline!

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Problema cu trupusor a fost rezolvata, dar nu-mi si ne-am se modifica doar in structuri: nu-mi place, ne-am certat, etc.

Alexandra - TPU

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Buna, Alexandra. Ma bucur ca faceti eforturi pentru imbunatatirea site-ului si ca cititi plangerile si raspunsurile noastre publice.
Dar daca scriu de exemplu "neam prost" sau "numi altfel" sunt tot acele structuri in care se modifica?

| TPU.ro a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, acestea nu se modifica, asa cum poti vedea si din raspunsul tau, unde expresiile sunt afisate corect.

Alexandra - TPU

| ardnaxur1961 explică (pentru TPU.ro):

Si problema lui " a t a t a" din sintagma "atat timp", cand se rezolva? Poate afla si robotelul ala analfabet ca o cacofonie NU inseamna numai ceva de genul "ca cand", ci orice alaturare de cuvinte care se termina, respectiv incep cu aceeasi consoana.

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Am incercat sa sterg postarea cand am vazut ce-a facut robotelul ala agramat din ea. Dar, nici atat lucru n-am reusit.
Inceputul intrebarii era "Cum sa ne mai m i r a m". Sper ca, acum, nu mai "corecteaza".

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Si ma refeream la reclama complet agramata la nu stiu ce, aia cu niste raze verzi care ies din telefonul unui cocalar.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Stai calm, ca nu am curiozitati din astea! Nu deschid, din principiu, link-uri publicitare si de-alea venite pe mail naiba stie de pe unde. Ma uitam doar cat de cretini sunt aia care fac reclamele, de scriu, cu litere de-o schioapa, asemenea dude.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Eeii...asta e reactia la un mesaj trimis de mine, acum cateva zile, cand, din nou, robotelul analfabet mi-a maltratat o postare. Si nu numai mie. Cineva voia despartirea in silabe a cuvantului "bacalaureat". Majoritatea au postat despartirea corecta, numai ca robotelul n-a fost de acord; el, cand vede o liniuta, vede rosu! Nu conteaza ca liniuta e pentru despartire in silabe sau e cratima; el o pune unde vrea muschiul lui. Si, cum raspunsul Alexandrei nu ma multumise, i-am trimis postarea asta, ramasa analfabeta, desi, la momentul respectiv, m-a luat dracu' chinuindu-ma s-o editez.

| TPU.ro a răspuns:

Robotelul nu modifica nimic legat de "miram". Cat despre reclame, acestea nu sunt facute de noi si nici nu le putem modifica textele.

Alexandra - TPU

| TPU.ro a răspuns:

Ruxandra a primit si pe mail o lamurire legata de "miram", dupa ce ne-a scris la contact.

Alexandra - TPU

| ardnaxur1961 explică (pentru TPU.ro):

Ok...uita-te si tu cum arata "miram" in aceasta intrebare, DUPA ce m-am chinuit de 5 ori s-o editez. Asa ca, iar imi insulti inteligenta.
Nu, mai bine, mai cauti si alti inteligenti? Ca pe mine m-ai umplut deja.
Si, apropo de reclama la care ma refeream: in mod absolut bizar, de acum doua zile, a aparut corectata.

| Eღilia62 a răspuns:

@Ramona1 si @silviu este vina robotelului pentru "mi-am" in loc de "m i r a m".

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

"Cum sa ne mai mi-am ca dam la tot pasul de postari agramate,"

Aha, de ce zici de altii cand nici tu nu esti perfecta?tongue

Cat despre robotelul retardat e chiar enervant...Nu pot folosi prea multe puncte-puncte ca nu ma aproba...

| Ramona1 a răspuns:

Vai,ce adresare fara nici un inteles.Prima parte e foarte gresit scrisa.Nu te verifici inainte sa postezi si sa risti sa te faci te ras?

| ardnaxur1961 explică (pentru Ramona1):

Incearca TU sa scrii "m i r a m", fara space si vezi ce parere are robotelul idiot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A o l e o, d e a c u m v o i i n c e pe e s a s c r i u a s a? C h i a r e n e c e s a r?

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!